به گزارش سرویس صنعت افق سرمایه، پس از بررسیهای مجدد که نشان داد رشد فعالیت کارخانهها در دومین مصرفکننده بزرگ نفت جهان به شدت کاهش یافته، نگرانیها در خصوص اقتصاد چین دوباره ظاهر شد، و از طرفی افزایش عرضه از سمت تولیدکنندگان گروه اوپک پلاس در نهایت باعث شد قیمت نفت روز دوشنبه کاهش یابد.
معاملات آتی نفت خام برنت که در اوایل جلسه معاملاتی به 74دلار و 10سنت در هر بشکه سقوط کرده بود، 79سنت معادل 1.06درصد کاهش یافت و به 74دلار و 62سنت در هر بشکه رسید.
همچنین معاملات آتی نفت خام وست تگزاس اینترمیدیت آمریکا به دنبال سقوط به قیمت 72دلار و 77سنت در هر بشکه، با 88سنت معادل 1.2درصد افت به قیمت 73.07دلار در هر بشکه مورد معامله قرار گرفت.
ادوارد مویا، تحلیلگر ارشد OANDA اذعان داشت: “چین پیشرو بهبود اقتصادی در آسیا بوده و در صورت عمیقتر شدن عقبنشینی آن، نگرانیها در خصوص چشمانداز رشد اقتصاد جهانی به شدت کاهش خواهد یافت.”
یک نظرسنجی در روز دوشنبه نشان داد، از آنجا که تقاضا برای اولین بار در بیش از یک سال افت کرده، رشد فعالیت کارخانههای چین در ماه جولای به شدت کاهش یافته است.
نتایج ضعیفتر در نظرسنجی خصوصی، که بیشتر تولیدکنندگان کوچک و صادرات محور را پوشش میدهد، به طور گسترده با نتایج یک نظرسنجی رسمی که روز شنبه منتشر شد، مطابقت دارد.
در خصوص عوامل تاثیرگذار بر کاهش قیمتها، همچنین در یک نظرسنجی رویترز مشخص شد که تولید نفت از سوی کشورهای صادرکننده آن (اوپک پلاس) در ماه جولای به بالاترین حد خود از آوریل 2020 رسیده است.
آنتونی فائوچی، مشاور ارشد جو بایدن روز یکشنبه اظهار کرد که ایالات متحده برای مهار کووید-19 دوباره قرنطینه را اعمال نخواهد کرد، اما از آنجا که موارد ابتلا به نوع دلتای ویروس کرونا به خصوص در میان افرادی که واکسینه نشدهاند در حال افزایش است، اوضاع بدتر خواهد شد.
ایالات متحده و بریتانیا روز یکشنبه ایران را برای حمله به یک نفتکش اسراییلی در روز پنجشنبه متهم کردند و ادعا کردند که این موضوع منجر به کشته شدن یک بریتانیایی و رومانیایی شده است.
انتهای پیام/