تاریخ : شنبه, 13 خرداد , 1402 15 ذو القعدة 1444 Saturday, 3 June , 2023

اخبار داغ

آخرین وضعیت کیفیت هوای تهران هشدار وزش بادهای شدید در تهران گسترش خدمت رسانی با افتتاح شعبه جدید بانک آینده افزایش همت و توان و داشتن امید باعث تعالی خواهد شد ظرفیت واحدهای نظارتی برای دستیابی به اهداف راهبردی بانک، چراغ راهنما است برگزاری اولین جلسه کمیته مضمون بانکداری جامع در سال جاری در هفتمین اجلاس سراسری رضایتمندی مشتری انجام شد بانک تجارت از سفته الکترونیک رونمایی کرد پرداخت 5000 فقره وام ازدواج از سوی بانک تجارت اعطای تندیس زرین «رضایت‌مندی مشتری» به بانک صادرات ایران صدور «چکنو» با نسخه وب (PWA) همراه بانک صادرات ایران بیانیه اعضای هیأت مدیره و هیأت عامل بانک پاسارگاد تعهد، تخصص و کارآمدی از مهمترین معیارهای پذیرش مسئولیت در بانک توسعه تعاون است تماس تصویری با کیفیت «بله» ویژه حجاج در سرزمین وحی تجارت به عنوان بانک برتر در بورس کالای ایران معرفی شد انتخاب زیگورات سنتر سیرجان به عنوان مرکز خرید برتر در کشور انعقاد تفاهم‌نامه همکاری مشترک بین بانک آینده و کانون صرافان ایرانیان بانک توسعه تعاون به دنبال ایجاد پلتفرم شخصی برای انواع تعاونی ها است سومین عرضه اولیه در بازار سرمایه از طریق کارگزاری بانک ملی ایران رشد 25 درصدی نسبت تسهیلات به سپرده‌ها در بانک گردشگری رشد 111 درصدی پرداخت وام ازدواج در بانک آینده

7

شرکت در نمایشگاه صنعت ساختمان به منزله حمایت از بیش از ۳۵۰ شغل وابسته به این صنعت است

  • کد خبر : 2500
  • 25 شهریور 1400 - 13:17
شرکت در نمایشگاه صنعت ساختمان به منزله حمایت از بیش از ۳۵۰ شغل وابسته به این صنعت است
سرپرست معاونت فنی بیمه تعاون با اشاره به حضور این شرکت به عنوان تنها شرکت بیمه ای حاضر در بیست و یکمین نمایشگاه صنعت ساختمان، از اعلام حمایت بیش از 350 شغل وابسته به این صنعت سخن گفت.

به گزارش سرویس امور بیمه افق سرمایه،  محمد باباکردی، سرپرست معاونت فنی شرکت بیمه تعاون در بازدید از بیست و یکمین نمایشگاه صنعت ساختمان تهران که از تاریخ ۲۲ تا ۲۵ شهریورماه در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار می شود، از این صنعت به عنوان یکی از مهمترین صنایع کشور سخن گفت و ابراز داشت: زمانی که صنعت ساختمان در موقعیت رونق قرار می گیرد، شاهد کاهش میزان بیکاری در کشور هستیم و ما به ازای این کاهش، بیش از ۳۵۰ شغل وابسته به این صنعت نیز در مسیر فعالیت بیشتر قرار می گیرند.

باباکردی ادامه داد: بر این اساس ما به عنوان یک شرکت بیمه با تعداد عظیمی از مشاغل مواجه هستیم که برای آن امکان صدور بیمه مسئولیت وجود دارد.

سرپرست معاونت فنی شرکت بیمه تعاون افزود: از همین رو است که ضرورت حضور در نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان بیش از پیش دیده شده و بر این اساس باید نسبت به آن توجه لازم صورت پذیرد.

دبیر کارگروه تخصصی مهندسی سندیکای بیمه گران ایران در ادامه به ظرفیت های شرکت بیمه تعاون در ارائه خدمات به اصحاب صنعت ساختمان اشاره داشت و بیان کرد: با توجه به اینکه شرکت هم دارای نیوری انسانی تخصصی و هم دارای نظام نرم افزاری مطلوبی است، به خوبی می توانیم به افراد حاضر در صنعت ساختمان نه تنها در انواع بیمه های مسئولیت و مهندسی بلکه به صورت جنرال مشاوره داده و خدمت رسانی کنیم.

باباکردی همچنین تشریح کرد: هم اکنون بیمه زندگی شرکت بیمه تعاون به عنوان یکی از کامل ترین رشته های بیمه ای در حال خدمت رسانی است و در رشته بیمه درمان نیز، هم اکنون بیمه درمان خانواده شرکت بیمه تعاون به عنوان یکی از معدود ارائه دهندگان این رشته در صنعت بیمه در حال خدمت رسانی است و با استفاده از آن، افراد فعال در صنعت ساختمان منهای بهره مندی از خدمات بیمه مسئولیت برای اشتغال خود، می توانند در ساختار خانوادگی خود نیز از خدمات بیمه ای متنوع بهره مند شده و نسبت به آن مشاوره و خدمات دریافت کنند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghsarmaye.ir/?p=2500
  • نویسنده : ساراپیرانه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

بایگانی شمسی