تاریخ : شنبه, 1 اردیبهشت , 1403 12 شوال 1445 Saturday, 20 April , 2024

اخبار داغ

ورود ایران چک‌های ۵۰۰هزار تومانی به بازار اعلام جزییات تسهیلات پرداختی بانک‌ها به مردم در سال ۱۴۰۲ تراکنش بانکی با تلفن همراه بدون نیاز به کارت‌های بانکی جزئیات حذف کارت‌های بانکی مراسم معارفه ‌و تکریم مدیرعامل هلدینگ بهپویان هوشمند امید برگزار شد رشد ۶۰ درصدی بودجه بانک‌ها در ۱۴۰۳ تغییر سقف تراکنش‌های بانکی مشارکت فعال بانک سامان در نمایشگاه ایران بیوتی شرکت واسپاری توسعه تعاون از فرد محوری به رویکرد مشارکتی تغییر رویه داده است پرداخت بیش از 289 هزار میلیارد ریال تسهیلات تکلیفی توسط بانک سپه در سال 1402 حداکثر تراکنش خرید از هر کارت حقیقی به 2 میلیارد ریال افزایش یافت رشد ذخایر خارجی بانک مرکزی پس از 8 ماه 6 دستگاه گوشی جایزه سور اردیبهشت سامانیوم پیش‌بینی اساسی رییس کل بانک مرکزی از آینده اقتصاد برنامه‌های بانک مرکزی برای سال 1403 اعلام زمان حذف چک کاغذی گزارشی جامع از عملکرد تسهیلاتی بانک تجارت در سال «مهار تورم و رشد تولید» آغاز زندگی مشترک 95 هزار جوان ایرانی با تسهیلات بانک تجارت افزایش نرخ بهره بانکی به 30 درصد یعنی مقابله با بورس فروش 472 رقبه ملک به ارزش بیش از 110 هزار میلیارد ریال توسط بانک سپه در سال 1402 پرداخت بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال وام قرض الحسنه ازدواج و فرزند آوری

4

قوانین بازدارنده مانع صادرات و ارز آوری

  • کد خبر : 27112
  • 18 اردیبهشت 1402 - 17:46
قوانین بازدارنده مانع صادرات و ارز آوری
رییس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران بیان کرد: امروز کشش صادرات برای میلگرد به اندازه شمش وجود ندارد، لذا نباید با قوانین بازدارنده مانع ارزآوری و از دست دادن فرصت‌ها شد. بورس و قوانین مربوط به آن هم عامل دیگری برای کاهش صادرات است.

به گزارش سرویس اقتصادی افق سرمایه، دکتر بهرام سبحانی، رییس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران در سیزدهمین همایش و نمایشگاه چشم‌انداز صنعت فولاد و سنگ‌آهن ایران گفت: در مواجهه با مشکلات صنعت فولاد، برنامه‌ریزی برای بهره‌برداری از ظرفیت‌های موجود بهتر از برنامه افزایش ظرفیت است

سبحانی گفت: در صنعت فولاد امنیت کسب‌وکار نداریم و تصمیم‌گیرندگان صادرات فولاد توسط افرادی صورت می‌گیرد که تجربه‌ای در این زمینه ندارند. سود تولیدکنندگان فولاد از گپ ناشی از تورم به وجود می‌آید.

وی افزود: جنگ روسیه و اوکراین قیمت جهانی فولاد را از ۴۰۰ دلار به ۸۰۰ دلار رساند که فرصت طلایی صادرات فولاد ایران بود اما تعرفه‌های صادراتی موجب از دست رفتن این فرصت شد. ما بهتر است بجای افزایش ظرفیت‌ها، در صدد تکمیل و بهره‌برداری از ظرفیت‌های نصب شده باشیم. کشور ما نیاز به صادرات ۱۲ میلیون تن صادرات دارد، اما افرادی در راس امور صادراتی تصمیم می‌گیرند که حتی یک کیلو فولاد صادر نکرده‌اند.

سبحانی گفت: بخشنامه‌های بازدارنده صادراتی علی‌رغم شعارهای توسعه صادرات همواره بازدارنده بوده است. معافیت شمش را با بهانه مواد خام ممنوع می‌کنند و این اشتباه بزرگی است. امروز بازار کشش صادرات شمش را دارد و نباید مانع ایجاد کرد. در توجیه حذف معافیت مالیاتی شمش، برخی به اشتباه می‌گویند شمش فولاد در زمره مواد خام است درحالی‌که با سرمایه‌گذاری‌های چند میلیون دلاری، سنگ‌آهن تبدیل به شمش شده و در دنیا محصول نیمه‌نهایی شناخته می‌شود.

رییس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران در ادامه بیان کرد: امروز کشش صادرات برای میلگرد به اندازه شمش وجود ندارد، لذا نباید با قوانین بازدارنده مانع ارزآوری و از دست دادن فرصت‌ها شد. بورس و قوانین مربوط به آن هم عامل دیگری برای کاهش صادرات است.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghsarmaye.ir/?p=27112

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

بایگانی شمسی