تاریخ : جمعه, 10 فروردین , 1403 20 رمضان 1445 Friday, 29 March , 2024

اخبار داغ

نحوه دریافت مالیات از حساب‌های بانکی افزایش نرخ بهره بانکی به 30 درصد یعنی مقابله با بورس کاهش نرخ رشد نقدینگی در پایان سال ۱۴۰۲ هم افزایی و هم اندیشی بانک توسعه تعاون و سازمان تعاون روستایی در نخستین روز کاری سال جدید آمادگی کامل بانک سپه برای تحقق شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» انتخاب «کالانو» و «باجت» بانک تجارت به‌عنوان نوآوری برتر ایرانی اعلام نرخ حق‌الوکاله بانک پارسیان در سال 1403 انعقاد تفاهم نامه میان بانک توسعه تعاون و موسسه آرمان مهر رضوی تامین مالی واحدهای مسکونی نیروهای مسلح به سرعت انجام می‌شود فروش «اوراق ودیعه بانک مرکزی» یک ماهه با نرخ 27.5درصد در بانک پاسارگاد افتخار آفرینی شرکت تعاونی نوآوران لوتوس پیروزی در هشتمین جشنواره نوآوری برتر ایرانی تلاش داریم «سمات» را به مزیت مهم بخش تعاون تبدیل کنیم اعلام اسامی شعبه‌های کشیک بانک پاسارگاد در تعطیلات نوروز سال 1403 اخذ کارمزد ارسال پیامک بانکی از مشتریان نرخ حق الوکاله موسسه اعتباری ملل در سال 1403 فعالیت شعب کشیک بانک توسعه تعاون در روزهای دوم و چهارم نوروز خدمات جدید سامانه متابانک اعطای تندیس پرچم‌دار اقتصاد به سرآمدان اقتصادی کشور انتشار اولین اوراق صکوک نوآوری، گام بلند بانک پارسیان در حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان عملکرد موفق بانک توسعه تعاون در سال سخت شبکه بانکی سومین پویش همدلانه «سفره مهربانی» برگزار می‌شود

2

افت و خیز درآمد ماهانه «مارون»

  • کد خبر : 27241
  • 06 فروردین 1402 - 13:52
افت و خیز درآمد ماهانه «مارون»
شرکت پتروشیمی مارون با مالکیت بیش از 18 درصدی شرکت پتروشیمی تابان فردا و شناوری 26 درصدی سهام خود در بازار دوم فرابورس با ارزش بازاری حدود 147 هزار میلیارد تومانی به فروش 2700 میلیارد تومانی در بهمن ماه 1401 رسیده است.

به گزارش سرویس صنعت افق سرمایه، شرکت پتروشیمی مارون در زمینی به مساحت 108 هکتار و در دو منطقه جغرافیایی احداث گردیده است. واحد بازیابی اتان در زمینی به مساحت 17 هکتار در کلیومتر 15 جاده اهواز – ماهشهر احداث شده است. و در این واحد خوراک واحد الفین تولید و با خط لوله به طول 95 کیلومتر به منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی ارسال می شود.

واحد الفین به همراه واحدهای پلیاتیلن سنگین، پلیپروپیلن، اتیلن اکساید و اتیلن گالیکول و سرویس‌های جانبی و آفسایت در زمینی به مساحت 91 هکتار در سایت 2 منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی بندر امام خمینی احداث گردیده است.

مواداولیه شرکت پتروشیمی مارون عمدتاً شامل گاز اتان می باشد که از NGLهای اطراف اهواز جمع آوری و در واحدهای اتان در 35 کیلومتری اهواز بازیابی و تصفیه و از طریق خط لوله به طول 95 کیلومتر به سایت 2 واحد الفین انتقال داده می شود .یادآوری می شود که خوراک گاز اتان از طریق شرکت ملی نفت و طی قرارداد فی مابین به این شرکت تحویل داده می شود.

شرکت پتروشیمی مارون در ازدیبهشت ماه سال 1401 با فروش 3 هزار و 448 میلیارد تومانی توانست بیشترین فروش سال را ثبت کند که پس از آن با رویه منفی همراه شد .

این شرکت از خردادماه تا شهریور ماه این رویه کاهش درآمد ماهانه خود را ادامه داد تا جایی که در شهریور ماه سال 1401 به رقم 1 هزار و 959 میلیارد تومانی رسید که میزان کمترین میزان فروش در سال گذشته بود.

مارون با این فروش فاصله قابل توجه 1400 میلیارد تومانی را بین بیشترین و کمترین فروش برای سال گذشته ایجاد کرد. اما این شرکت توانست روق را در نیمه دوم سال به نفع خود برگردانند و پس از افزایش درآمد در پاییز در نهایت در آذر ماه فروش 3 هزار میلیارد تومانی را بدست آورد تا دوباره به سطح فروش بهاره خود برسد.

اما این فروش در زمستان دوامی نداشت و دی ماه را با افت 600 میلیارد تومانی نسبت به ماه پیشین خود شروع کرد و بهمن ماه را نیز به رقم 2700 میلیارد تومانی دست پیدا کرد.

پترروشیمی مارون طرحهای توسعه ای شرکت خود را در دو دسته طرحهای توسعه ای داخل مجتمع مارون و طرح های سرمایه گذاری خارج از مجتمع مارون تقسیم بندی کرده است.

خالص سازی اتیلن اکساید ، پروژه های جمع آوری گازهای مشعل مناطق نفت خیز جنوب و  پروژه جمع آوری و حذف ترکیبات آلی فرار از سطح تصفیه خانه مارون از جمله طرح های توسعه ای داخلی این مجتمع است .

همچنین شرکت پتروشیمی لاله ، شرکت پتروشیمی بوشهر ، شرکت پتروشیمی سلمان فارسی  و شرکت پتروشیمی ایلام را باید در دسته  طرح های سرمایه گذاری خارج از مجتمع مارون جای داد .

این شرکت در دوره نه ماهه منتهی به 30 آذر ماه 1401 به رقم 23 هزار و 900 میلیارد تومان درآمد عملیاتی دست یافته است که سهم بهای تمام شده از این مبلغ 18 هزار و 291 میلیارد تومان ثبت شده است. تا شرکت پتروشیمی مارون در نه ماهه سال 1401 به رقم 5 هزارو 600 میلیارد تومان سود ناخالص دست پیدا کند و با افزایش حدود 1100 میلیارد تومانی در سر فصل سایر درآمد ها و با کسر هزینه های مربوطه دوره خود،  به سود 6 هزار و 100 میلیارد تومانی برسد.

ناگفته نماند که این میزان سود خالص برای دوره قبل  ( نه ماهه 1400 ) رقم 10 هزار و 280 میلیارد تومان بوده است.

مارون

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghsarmaye.ir/?p=27241

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

بایگانی شمسی