تاریخ : جمعه, 31 شهریور , 1402 8 ربيع أول 1445 Friday, 22 September , 2023

اخبار داغ

سقف انتقال وجه پایا در درگاه‌های اینترنت‌ بانک تجارت افزایش یافت آخرین‌مهلت افتتاح و یا تکمیل موجودی سپرده‌های قرض‌الحسنه پس‌انداز بانک‌ پارسیان کسب رتبه سوم پرداخت وام قرض‌الحسنه فرزندآوری توسط بانک صادرات ایران روش های نوین تامین مالی تعاونی ها در بانک توسعه تعاون فراهم است اطلاعیه بهینه‌سازی سامانه‌های نرم‌افزاری عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس: بانک ملی ایران نماد نظام بانکی است پرداخت بیش از ۲۳۶ میلیارد ریال تسهیلات ودیعه مسکن سقف انتقال وجه پایا در درگاه‌های اینترنت‌بانک تجارت افزایش یافت ستاپ” بانک پارسیان راه‌اندازی شد/ تسهیلات آنی بدون حضور در شعبه روزشمار چهل‌ و سومین جشنواره حساب‌های قرض‌الحسنه پس‌انداز بانک ‌ملی ‌ایران کلید خورد ترکیب و نحوه رفتار ذینفعان بازار پرداخت پرداخت‌یاران چگونه متولد شدند؟اکنون کجا هستند؟ ادعای دریافت دستمزد توسط هیات مولدسازی کذب است/ دستگاه قضا فورا ورود کند آغاز به‌کار نمایشگاه ایران پلاست با حضور پررنگ بانک تجارت کلنگ احداث ساختمان مدیریت شعب بانک توسعه تعاون سمنان به زمین زده شد افتتاح سه شعبه بانک اقتصادنوین اعلام برنامه زمانبندی پاسخگویی مستقیم مدیران ارشد بانک ملی ایران به مشتریان انتظار از بیمه تجارت ‌نو؛ نوآوری در ارائه خدمات و حفظ منافع ذی‌نفعان ​توضیحات بانک صادرات ایران درباره خبر مصادره فرهنگسرای سرو تاکید مدیر عامل بانک توسعه تعاون بر تقویت فرهنگ ازدواج و فرزندآوری جشنواره قرعه‌کشی حساب‌های قرض‌الحسنه پس‌ انداز بانک سپه تا پایان شهریورماه تمدید شد

1

رشد ۲۸۵ درصدی صدور پروانه ساخت

  • کد خبر : 28219
  • 23 خرداد 1402 - 17:28
رشد ۲۸۵ درصدی صدور پروانه ساخت
معاون وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: صدور پروانه ساخت در بافت فرسوده رشد ۲۸۵ درصدی داشته و با توجه به بافت فرسوده پس نیازی به ساخت مسکن در بیابان نیست.

به گزارش سرویس مدیریت شهری افق سرمایه، محمد آئینی در همایش نقش انبوه‌سازان در نهضت ملی مسکن با یادآوری این‌که ۱۶۶ هزار هکتار بافت فرسوده در کشور داریم، اظهار کرد:‌ در این بافت‌ها ۳۰ درصد جمعیت شهری کشور سکونت دارند. از سوی دیگر حدود ۱۲۲ هزار هکتار بافت تاریخی داریم که در این محدوده‌ها نیازمند یک بسته تشویقی برای گره‌گشایی هستیم.

وی با اعلام این‌که بسته تشویقی احیای بافت تاریخی به شورای پول و اعتبار ارسال شده است، ادامه داد:‌ حدود ۶۰ هزار هکتار سکونتگاه غیررسمی در کشور داریم؛ امسال علاوه بر موضوع بیمه تامین اجتماعی، دیوان عدالت اداری صدور پروانه ساخت در این بافت‌ها محدود کرده که در نهایت به ضرر بافت های فرسوده خواهد بود.

وی با تکرار وجود ۲٫۷ میلیون سازه ناپایدار در کشور و سکونت حدود ۱۰ میلیون نفر در این بناها، تصریح کرد:‌در صورت وقوع یک زلزله با شدت پایین، جان ۱۰ میلیون نفر در خطر مستقیم قرار می‌گیرد و امکان فرار نیز وجود ندارد.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با یادآوری این‌که نوسازی بافت فرسوده در دولت سیزدهم از رشد بالایی برخوردار است، یاداور شد: نیازی به تولید مسکن در بیابان نیست؛ بافت فرسوده یک فرصت است نه تهدید، چراکه تمام زیرساخت‌های موردنیاز برای تولید مسکن در این بافت‌ها وجود دارد.

آئینی با تکذیب کاهش سرمایه‌گذاری در بافت فرسوده به آماری در این رابطه اشاره کرد و با بیان این‌که صدور پروانه ساختمانی در بافت فرسوده با رشد ۱۴٫۲ درصدی از ۱۴ هزار فقره سال ۱۴۰۰ به ۱۶ هزار فقره در سال گذشته افزایش یافته است، خاطرنشان شد: طی ۲ ماه ابتدایی امسال صدور پروانه ساختمانی در بافت فرسوده نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود ۲۸۵ درصد رشد داشته است.

وی در ادامه یکی از دلیل عدم اجرایی شدن برنامه‌ها در بافت فرسوده را ناتوانی مالی ساکنان عنوان کرد و با اشاره به این‌که سازنده‌ها نیز -به‌دلیل سود کم- رغبت به حضور در این بافت‌ها ندارند ادامه داد: باید امتیازاتی به سرمایه‌گذاران بخش خصوصی ارائه شود تا حضور در بافت‌های فرسوده برای آنها صرفه اقتصادی داشته باشد.

وی بافت فرسوده را مسیر میان‌بر برای تعادل بخشی به بازار مسکن دانست و اذعان داشت:‌با توجه به خدمات زیربنایی بافت‌های فرسوده، ساخت و ساز هزینه‌های کمتری را به دولت و مردم تحمیل می‌کند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghsarmaye.ir/?p=28219

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

بایگانی شمسی