تاریخ : سه شنبه, 14 آذر , 1402 23 جماد أول 1445 Tuesday, 5 December , 2023

اخبار داغ

همکاری کارت آسان خرید بانک تجارت با دیجی کالا تمدید شد تامین مالی2 میلیارد دلاری پتروپالایشگاه آناهیتا توسط بانک سپه گشایش نماد بانک گردشگری در فرابورس ایران بانک سپه با روحیه جهادی و پیگیری اولویت‌های ملی، نهایت همکاری را با دولت انجام داده است پرداخت بالغ بر 73 هزار فقره وام ازدواج از سوی بانک تجارت شجاعت همکاران بانک توسعه تعاون برای فعالیت های نوآورانه و خلاقانه بانکی مورد حمایت واقع می شود مجمع عمومی عادی به طور فوق العاده سال 1400 بانک سپه برگزار شد اطلاعیه صادره موسسه اعتباری ملل انتشار جدیدترین گزارش فناوری اطلاعات بانک سامان نشان عالی مدیر سال به دکتر سید عباس حسینی رسید اولین اپلیکیشن “پرداخت مبتنی بر هوش مصنوعی” در ایران پرداخت بیش از 20 هزار میلیارد ریال تسهیلات توسط بانک سپه / افزایش 5 هزار میلیاردی اعطای تسهیلات نسبت به ماه گذشته بسته جامع اعتباری بانک توسعه تعاون برای حمایت از فعالیت عمرانی و تولیدی شرکت فراسان تقدیر و حمایت بانک پاسارگاد از نفرات برتر کنکور سراسری تقدیر از اقدام برجسته بانک سپه در مدیریت یارانه پرداختی دولت در حوزه آرد و نان اهداء تندیس طلایی رضایتمندی مشتریان به بانک سامان تعامل بانک توسعه تعاون با خبرگزاری فارس در جهت امیدآفرینی 10 جایزه 1.000.000.000 ریالی دیگر جشنواره بانک تجارت تقسیم شد کسب رتبه برتر بانک سپه در تعداد تراکنش‌های شبکه پرداخت و کارتخوان فروشگاهی در مهرماه ‌سال جاری رسیدگی به مشکلات اداری بانوان شاغل در بانک ها در اولویت برنامه های مدیریتی آگهی دریافت کارت ورود به جلسه آزمون استخدامی آذر ماه 1402

10

بالاترین رکورد تولید ماهیانه گندله در فولاد سنگان ثبت شد

  • کد خبر : 3085
  • 06 مهر 1400 - 15:45
بالاترین رکورد تولید ماهیانه گندله در فولاد سنگان ثبت شد
پولاد مردان فولاد سنگان، ثابت کردند دستیابی به رکورد تولید با توکل، تلاش و همت میسر و شدنی است.

به گزارش سرویس صنعت افق سرمایه؛ علی امرایی مدیرعامل فولاد سنگان با اعلام این خبر افزود: پولاد مردان فولاد سنگان، ثابت کردند دستیابی به رکورد تولید با توکل، تلاش و همت میسر و شدنی است.

وی ضمن تبریک به مناسبت گرامیداشت هفته سراسر عزت و حماسه دفاع مقدس، افزود: تلاشگران با غیرت و حماسه ساز شرکت فولادسنگان، این بار در هفته ای که متعلق به قهرمانان واقعی ملت ایران است، ثابت نمودند هنور هم ادامه دهنده این عزیران در جبهه اقتصادی و صنعتی کشورند و توانستند بالاترین رکورد تولید ماهیانه گندله را با تولید 465 هزار تن در شهریور ماه ثبت نمودند.

وی با ارزشمنحماسه سازد دانستن این رکورد اضافه کرد : این رکورد تولید بالاترین میزان تولید ماهیانه در این شرکت از ابتدای راه اندازی تاکنون بوده و این درحالی است که  در این روزها اخباری امیدوار کننده از واکسیناسیون سراسری ملت ایران با تلاش کادر درمان به گوش می رسد و در این راستا کارکنان فولاد سنگان نیز نوبت اول واکسن کرونا را دریافت  و با امید و انگیزشی مثال زدنی و با ثبت رکورد ماهیانه تولید گندله در عسلویه معدنی شرق کشور، ثابت نمودند با همت و تلاش،  می توانند از قله های توانستن نیز فراتر بروند.

امرایی گفت : تولید 465 هزار تن گندله درشهریور ماه در حالی  به دست آمد که در شش ماهه نخست سال جاری ، توانستیم با غلبه بر موانع تولید، پشتیبانی مطمئن در تولید مستمر مواد اولیه کارخانجات فولادی کشور با گذر از تولید بیش از 2 میلیون تن گندله باشیم.

مدیرعامل فولاد سنگان عوامل متعددی را کسب این مهم دخیل دانست و افزود: بی شک روح و نظام قاعده گرا و ساختار مند شمول یافته در اجزای فولاد سنگان بعنوان یک تیم، مهمترین رمز پیروزی این شرکت در نیل به اهداف است و در این بین افزایش بهره وری، کاهش توقفات ، بهبود مستمرفرایند های تولید ، تامین به موقع قطعات و تلاش مثال زدنی کلیه همکاران در فولاد سنگان، نقشی کلیدی در دستیابی به اهداف دارد.

این شرکت دارای کارخانجات تولید گندله و کنسانتره ، با ظرفیت تولید سالیانه 10 میلیون تن در سال بوده که نقشی موثر و راهبردی در تامین پایدار موارد مورد نیاز عظیم ترین فولاد ساز خاورمیانه” فولاد مبارکه” دارد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghsarmaye.ir/?p=3085

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

بایگانی شمسی