تاریخ : شنبه, 18 آذر , 1402 27 جماد أول 1445 Saturday, 9 December , 2023

اخبار داغ

عملکرد 8 ماهه بانک پارسیان در پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه / 96 درصد تسهیلات قرض‌الحسنه پرداختی تکلیفی است قرعه‌کشی بزرگ بانک گردشگری در «8شنبه» توبانک شعب بانک توسعه تعاون از تعاونی های توسعه و عمران شهرستانها حمایت می کنند آیین معارفه مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره شرکت گروه مدیریت سرمایه‌گذاری امید برگزار شد بانک مسکن به وظایف خود فراتر از انتظار عمل کرده است همکاری کارت آسان خرید بانک تجارت با دیجی کالا تمدید شد تامین مالی2 میلیارد دلاری پتروپالایشگاه آناهیتا توسط بانک سپه گشایش نماد بانک گردشگری در فرابورس ایران بانک سپه با روحیه جهادی و پیگیری اولویت‌های ملی، نهایت همکاری را با دولت انجام داده است پرداخت بالغ بر 73 هزار فقره وام ازدواج از سوی بانک تجارت شجاعت همکاران بانک توسعه تعاون برای فعالیت های نوآورانه و خلاقانه بانکی مورد حمایت واقع می شود مجمع عمومی عادی به طور فوق العاده سال 1400 بانک سپه برگزار شد اطلاعیه صادره موسسه اعتباری ملل انتشار جدیدترین گزارش فناوری اطلاعات بانک سامان نشان عالی مدیر سال به دکتر سید عباس حسینی رسید اولین اپلیکیشن “پرداخت مبتنی بر هوش مصنوعی” در ایران پرداخت بیش از 20 هزار میلیارد ریال تسهیلات توسط بانک سپه / افزایش 5 هزار میلیاردی اعطای تسهیلات نسبت به ماه گذشته بسته جامع اعتباری بانک توسعه تعاون برای حمایت از فعالیت عمرانی و تولیدی شرکت فراسان تقدیر و حمایت بانک پاسارگاد از نفرات برتر کنکور سراسری تقدیر از اقدام برجسته بانک سپه در مدیریت یارانه پرداختی دولت در حوزه آرد و نان اهداء تندیس طلایی رضایتمندی مشتریان به بانک سامان

5

کاهش 17331 واحدی شاخص بورس تهران

  • کد خبر : 32323
  • 05 مهر 1402 - 19:03
کاهش 17331 واحدی شاخص بورس تهران
شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران در پایان معاملات امروز دوشنبه با کاهش 17331 واحد همراه شد.

به گزارش سرویس بورس و اوراق بهادار افق سرمایه، بورس اوراق بهادار تهران در پایان معاملات امروز با کاهش 17 هزار و 331 واحد به رقم 2 میلیون و 101 هزار و 15 واحد رسید.همچنین شاخص هم‌وزن با کاهش 5 هزار و 192 واحد به رقم 716 هزار و 595 واحد رسید.

ارزش بازار در بورس تهران به بیش از 7 میلیون و 377 هزار میلیارد تومان رسید. معامله‌گران امروز بیش از 6.8 میلیارد سهام و اوراق مالی در قالب 362 هزار فقره معامله و به ارزش 4 هزار و 243 میلیارد تومان داد و ستد کردند.

همه شاخص‌های بورس امروز قرمز شدند، اما میزان کاهش زیر یک درصد بوده است. شاخص کل و شاخص قیمت امروز با معیار وزنی ارزشی 0.82 درصد کاهش یافتند. این دو شاخص با معیار هم وزن 0.72 درصد افت کردند.

شاخص آزاد شناور 0.87 درصد کاهش یافت، شاخص بازار اول بورس 0.93 درصد کاهش یافت و شاخص بازار دوم بورس 0.69 درصد افت کرد.

نمادهایی که قبلا به عنوان شاخص‌ساز بودند امروز بیشترین اثر کاهشی در شاخص بورس را داشتند که می‌توان به ملی‌مس، فولاد مبارکه، پالایش نفت اصفهان، شستا، پالایش نفت بندرعباس، پتروشیمی خلیج‌فارس و ایران‌خودرو اشاره کرد.

در فرابورس ایران هم شاخص کل امروز با 181 واحد کاهش به رقم 26 هزار و 6 واحد رسید. ارزش بازار اول و دوم فرابورس ایران به بیش از یک میلیون و 423 هزار میلیارد تومان رسید.

ارزش بازار پایه فرابورس 448 هزار میلیارد تومان شد. معامله‌گران امروز بیش از 3.9 میلیارد سهام و اوراق مالی در قالب 212 هزار فقره معامله و به ارزش 3 هزار و 645 میلیارد تومان داد و ستد کردند.

امروز شاخص کل و شاخص قیمت در فرابورس نسبت به روز گذشته معاملاتی 0.69 درصد کاهش یافتند، این دو شاخص با معیار هموزن 0.78 درصد کاهش یافتند، شاخص بازار اول فرابورس 0.75 درصد کاهش یافت، شاخص بازار دوم فرابورس 0.67 درصد کاهش یافت.

نمادهای آریاساسول، پتروشیمی تندگویان، پتروشیمی زاگرس، صبا تأمین، بهمن دیزل، پالایش نفت لاوان و انتخاب الکترونیک به ترتیب بیشترین اثر کاهشی در شاخص فرابورس را از خود به جای گذاشتند.

به گزارش فارس، بازار سرمایه گرچه با افت همراه شده است، اما پتانسیل رشد قابل توجهی دارد و سرمایه‌گذارانی که استراتژی بلندمدت انتخاب کرده‌اند، در بلندمدت به سودآوری می‌رسند.

بازار سرمایه به محلی برای تأمین مالی اقتصاد باید تبدیل شود، در حال حاضر سهم بازار سرمایه از تأمین مالی اقتصاد کمتر از 12 درصد است که باید این سهم حداقل به 30 درصد افزایش پیدا کند.

برای این منظور باید بازار سرمایه تقویت شود و از منافع سرمایه‌گذاران خرد حتماً حمایت شود تا مردم به پس‌انداز در بازار سرمایه عادت کنند و اعتماد مردم به بازار سرمایه برگردد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghsarmaye.ir/?p=32323

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

بایگانی شمسی