تاریخ : پنج شنبه, 30 اسفند , 1403 21 رمضان 1446 Thursday, 20 March , 2025

اخبار داغ

موفقیت‌های ادامه‌دار بانک پاسارگاد، این‌بار در خدمات خودپرداز پیام خداحافظی مسعود بادین، مدیر عامل سابق بیمه آسیا درخشش مؤسسه اعتباری ملل در رشد منابع بانکی استان گلستان شعب کشیک بانک تجارت در تعطیلات نوروز 1404 معرفی شدند ​اعلام شعب منتخب فعال بانک صادرات ایران در تعطیلات نوروز 1404 تمدید مهلت ارسال ایده به جشنواره ملی دال‌آن تا ۲۰ فروردین ۱۴۰۴ نشست روسای استان بیمه ­آسیا برگزار شد افزایش سرمایه 129 هزار و 450 میلیارد ریالی بانک گردشگری/ وگردش سود سهام را تقسیم کرد سقف صدور کارت هدیه بانک صادرات ایران 5 میلیون تومان شد معرفی شعب کشیک بانک سپه در ایام نوروز 1404 موسسه اعتباری ملل همیشه آماده خدمت رسانی “بازی ریتون” نوآوری دیگر از روابط‌عمومی بانک پاسارگاد پیام تبریک مدیرعامل بانک تجارت به مناسبت فرارسیدن سال نو بیمه آسیا، مسیر رو به رشد خود را با جدیت دنبال می کند با کارت هدیه ملل، عید نوروز ۱۴۰۴ را خاص‌تر و ماندگارتر کنید اعلام اسامی شعبه‌های کشیک بانک پاسارگاد در تعطیلات نوروز سال 1404 مجمع عمومی فوق العاده بانک پاسارگاد برگزار شد بانک صادرات ایران به اعتبارات خرد، اعتبار می‌دهد تخصیص بیش از ۹,۴۴۰ میلیارد ریال وام ازدواج و فرزندآوری اعلام نرخ حق بیمه شخص ثالث در سال ۱۴۰۴ جزئیات جدید از سقف برداشت نقدی و کارت هدیه در ایام نوروز

2

مشخصات گلکسی زد‌‌‌ فولد 6

  • کد خبر : 37710
  • 09 اسفند 1402 - 13:22
مشخصات گلکسی زد‌‌‌ فولد 6
گلکسی زد فولد 6 نمایشگر بیرونی 6.2 اینچی و نمایشگر داخلی 7.6 اینچی خواهد داشت که هر دو امولد 120 هرتزی خواهند بود و قلب تپنده این گوشی احتمالاً تراشه اسنپدراگون 8 نسل 3 خواهد بود که همراه با 12 یا 16 گیگابایت رم و حداکثر 1 ترابایت فضای ذخیره‌سازی داخلی عرضه می‌شود.

به گزارش سرویس فناوری افق سرمایه؛ اگرچه هنوز مدت زیادی تا معرفی گلکسی زد فولد 6 باقی مانده است، اما منابع آگاه اولین تصاویر رندر این گوشی را منتشر کرده‌اند. در این تصاویر تغییرات اندکی در بخش طراحی به‌چشم می‌خورد و به‌نظر می‌رسد که سامسونگ قصدی برای تغییر فرمول طراحی موفق خود ندارد.

وب‌سایت SmartPrix با همکاری OnLeaks رندرهایی را منتشر کرده است که گلکسی زد فولد 6 را نشان می‌دهد. در این تصاویر می‌توانیم این گوشی تاشوی جذاب را در رنگ مشکی/زغالی از زوایای مختلف ببینیم. نسل ششم گلکسی زد فولد ظاهراً 1.4 میلی‌متر کوتاه‌تر و 2.6 میلی‌متر عریض‌تر شده است. منبع این گزارش می‌گوید ضخامت دستگاه همان 6.1 میلی‌متر باقی مانده است.

افشای اولین رندرهای گلکسی زد فولد 6

طراحی کلی گوشی تاشوی آتی سامسونگ شبیه به گلکسی زد فولد 5 است، اما در جزئیات آن می‌توانیم تفاوت‌هایی را مشاهده کنیم. این گوشی تراش‌خورده‌تر و با زاویه‌های تیزتر به‌نظر می‌رسد. در لبه بالایی این دستگاه سه میکروفن و یک بلندگو و در لبه پایینی یک درگاه USB-C، یک میکروفن و یک بلندگو وجود دارد.

در قاب عقب دوربین سه‌گانه‌ای دیده می‌شود که شبیه به نسل قبلی است. در نمایشگر بیرونی یک حفره کوچک در بالای صفحه‌نمایش از دوربین سلفی میزبانی می‌کند. در نمایشگر داخلی نیز یک دوربین زیر صفحه‌نمایش مخفی شده است.

طبق شایعات قبلی، گلکسی زد فولد 6 نمایشگر بیرونی 6.2 اینچی و نمایشگر داخلی 7.6 اینچی خواهد داشت که هر دو امولد 120 هرتزی خواهند بود. قلب تپنده این گوشی احتمالاً تراشه اسنپدراگون 8 نسل 3 خواهد بود که همراه با 12 یا 16 گیگابایت رم و حداکثر 1 ترابایت فضای ذخیره‌سازی داخلی عرضه می‌شود.

ظرفیت باتری و سرعت شارژ هم احتمالاً تغییر خاصی نسبت به گلکسی زد فولد 5 نخواهد داشت. در بخش نرم‌افزار، انتظار می‌رود که این گوشی تاشو با اندروید 14 و One UI 6.1.1 عرضه شود. باید منتظر ارائه قابلیت‌های هوش مصنوعی نیز روی این دستگاه باشیم.

گلکسی زد فولد 6 به‌احتمال‌زیاد در رویدادی در تابستان معرفی می‌شود.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghsarmaye.ir/?p=37710

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

بایگانی شمسی