تاریخ : چهارشنبه, 12 مهر , 1402 20 ربيع أول 1445 Wednesday, 4 October , 2023

اخبار داغ

پرداخت بیش از 52 هزار فقره وام ازدواج توسط بانک تجارت مدیر عامل بانک توسعه تعاون: نظام بانکی نقطه قوت جمهوری اسلامی است پرداخت بیش از 16 هزار میلیارد ریال در قالب 13 هزار فقره تسهیلات توسط بانک سپه در شهریور ماه افتتاح فاز اول بیمارستان دیجیتال با استانداردهای جهانی توسط مدیرعامل بانک ملی ایران اتمام پروژه ساخت دیتاسنتر بانک گردشگری 48 ساعت فرصت برای برنده شدن در قرعه کشی بیش از 10 هزار جایزه بانک گردشگری افزایش سودآوری و جلب رضایت سهامداران باید در اولویت برنامه‌های شرکت باشد ساخت ده هزار واحد مسکونی نهضت ملی مسکن با مشارکت بانک ملی ایران در استان فارس معرفی خدمات سکوی (پلتفرم) تخصصی آسانیسم، خدمات پرستاری از سالمندان گرامی همراهی شرکت به پرداخت ملت با دانش آموزان اختلالات طیف اوتیسم در ماه مهر در دیدار استاندار فارس با مدیرعامل بانک ملی ایران مطرح شد: عملکرد بانک ملی ایران در پیشبرد طرح های توسعه ای استان وحمایت های همه جانبه از بنگاه های تولیدی واقتصادی شایسته تقدیر است در حاشیه نشست مدیرعامل بانک ملی ایران با مجمع نمایندگان استان فارس صورت گرفت: تقدیر از اقدامات بانک ملی ایران در استان فارس آمادگی بانک ملی ایران برای تامین مالی همه جانبه واحدهای تولیدی استان فارس ​پیام سرپرست بانک صادرات ایران به مناسبت «هفته وحدت» تقویت همکاری های بانک ملی ایران و سازمان بهزیستی کشور با امضای تفاهمنامه همکاری با حضور فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران: مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس در بانک سپه برگزار شد برگزاری دومین جلسه کمیته مضمون استراتژیک تعالی سرمایه انسانی در بانک ملی ایران تقویت حوزه بازاریابی، مهمترین ماموریت معاون جدید بانک توسعه تعاون معرفی خدمات بانک سامان در نمایشگاه بین‌المللی ایران فارما دانشگاه خاتم میزبان دومین همایش فصلی شورای انجمن‌های علمی ایران با موضوع نقد و ارزیابی مواد محیط‏‌زیستی لایحه برنامه هفتم توسعه افتتاح شعبه مرزداران بانک اقتصادنوین در تهران

2

۵۱ درصد جان‌باختگان سوانح رانندگی، در دم جان خود را از دست می‌دهند

  • کد خبر : 3890
  • 22 مهر 1400 - 13:40
۵۱ درصد جان‌باختگان سوانح رانندگی، در دم جان خود را از دست می‌دهند
هادیانفر با بیان اینکه ۵۱ درصد جان‌باختگان سوانح رانندگی، در دم جان خود را از دست می‌دهند، گفت: این ۵۱ درصد باید به میزان زیادی کاهش پیدا کند.

به گزارش سرویس اجتماعی افق سرمایه، در همایش یادبود قربانیان سوانح ترافیکی سردار سید کمال هادیانفر اظهار کرد: امروزه به جز از کرونا، تصادفات سومین عامل مرگ و میر در دنیا و دومین عامل مرگ و میر در کشورمان است. در هر ساعت دو نفر از هموطنان در تصادفات فوت می‌کنند و به ازای هر نفر جان باخته در تصادفات، ۲۰ تا ۲۵ نفر مصدوم، معلول یا قطع نخاع می‌شوند.

رئیس پلیس راهور سالانه با بیان اینکه تقریبا ۱۵ تا ۲۰ درصد مصدومان سوانح رانندگی یا دچار قطع نخاع یا مصدومیت اساسی می‌شوند، گفت: در کشورهای توسعه یافته، سبدهای مالی، برنامه‌ها و راهبردها در راستای کاهش تصادفات پیش‌بینی می‌‌شود البته در قانون ششم توسعه ما نیز این موضوع آمده اما من به خود اجازه نمی‌دهم با سیاسی‌کاری صحبت کنم، معتقدم در دولتهای گذشته در زمینه تصادفات کوتاهی شده و این دولت نیز باید در این زمینه توجه جدی داشته باشد.

وی تاکید کرد: با هر نفری که در تصادفات کشته می‌شود، ۵.۳ میلیارد تومان خسارات ملی به کشور وارد می‌‌شود، گفت: ۳۰ دستگاه نقش مستقیم و غیر مستقیم هشت دستگاه مستقیم در حوزه تصادفات دارند.

هادیانفر با بیان اینکه ۵۱ درصد جان‌باختگان سوانح رانندگی، در دم جان خود را از دست می‌دهند، گفت: این ۵۱ درصد باید به میزان زیادی کاهش پیدا کند.

رئیس پلیس راهور با بیان اینکه ۲۳۶ هزار کیلومتر راه و هزار و ۱۲۴شهر در کشور داریم، افزود: ۶ درصد از جان‌باختگان سوانح رانندگی حین انتقال به مراکز درمانی و ۴۳ درصد نیز در مراکز درمانی جان خود را از دست می‌دهند، غالباً نیز در مراکز درمانی در شهرستانها نمی‌توانند نوع خونریزی را از نظر مغزی یا داخلی بودن تشخیص دهند و فرد جان خود را از دست می‌دهد.

وی با بیان اینکه ۶۰ درصد موتورسوارها به دلیل ضربه مغزی در تصادفات جان خود را از دست می‌دهند، متذکر شد: ۸۰ درصد تصادفات در شمال کشور یا مربوط به عابرپیاده یا موتورسوار است. همیاران پلیس از سال ۸۵، نقشی ۱۸ درصدی در کاهش تصادفات داشتند.

هادیانفر با بیان اینکه در زمان پیک ترددها در هر روز ۷۰ نفر در تصادفات جان خود را از دست می‌دهند، گفت: در مجلس گفتم باید از تمام دستگاه‌ها در زمینه تصادفات توضیح بخواهند و هر دستگاهی توضیحات خود را ارائه دهد. رعایت حق‌تقدم و احترام به حقوق دیگران برای همه کفایت می‌کند.

وی در پایان گفت: در مجلس به نمایندگان نیز گفتم خیلی دنبال بودجه و اعتبار نیستیم و فقط می‌خواهیم در این حوزه تصادفات توجه داشته باشند.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://ofoghsarmaye.ir/?p=3890

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

بایگانی شمسی