تاریخ : یکشنبه, 9 مهر , 1402 17 ربيع أول 1445 Sunday, 1 October , 2023

اخبار داغ

ساخت ده هزار واحد مسکونی نهضت ملی مسکن با مشارکت بانک ملی ایران در استان فارس معرفی خدمات سکوی (پلتفرم) تخصصی آسانیسم، خدمات پرستاری از سالمندان گرامی همراهی شرکت به پرداخت ملت با دانش آموزان اختلالات طیف اوتیسم در ماه مهر در دیدار استاندار فارس با مدیرعامل بانک ملی ایران مطرح شد: عملکرد بانک ملی ایران در پیشبرد طرح های توسعه ای استان وحمایت های همه جانبه از بنگاه های تولیدی واقتصادی شایسته تقدیر است در حاشیه نشست مدیرعامل بانک ملی ایران با مجمع نمایندگان استان فارس صورت گرفت: تقدیر از اقدامات بانک ملی ایران در استان فارس آمادگی بانک ملی ایران برای تامین مالی همه جانبه واحدهای تولیدی استان فارس ​پیام سرپرست بانک صادرات ایران به مناسبت «هفته وحدت» تقویت همکاری های بانک ملی ایران و سازمان بهزیستی کشور با امضای تفاهمنامه همکاری با حضور فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران: مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس در بانک سپه برگزار شد برگزاری دومین جلسه کمیته مضمون استراتژیک تعالی سرمایه انسانی در بانک ملی ایران تقویت حوزه بازاریابی، مهمترین ماموریت معاون جدید بانک توسعه تعاون معرفی خدمات بانک سامان در نمایشگاه بین‌المللی ایران فارما دانشگاه خاتم میزبان دومین همایش فصلی شورای انجمن‌های علمی ایران با موضوع نقد و ارزیابی مواد محیط‏‌زیستی لایحه برنامه هفتم توسعه افتتاح شعبه مرزداران بانک اقتصادنوین در تهران عملکرد بانک توسعه تعاون در استان تهران رضایت بخش بوده است خدمات جدید باشگاه مشتریان بانک پاسارگاد زعفران کارت برای تامین اعتبار طلای سرخ سقف انتقال وجه پایا در درگاه‌های اینترنت‌ بانک تجارت افزایش یافت آخرین‌مهلت افتتاح و یا تکمیل موجودی سپرده‌های قرض‌الحسنه پس‌انداز بانک‌ پارسیان کسب رتبه سوم پرداخت وام قرض‌الحسنه فرزندآوری توسط بانک صادرات ایران روش های نوین تامین مالی تعاونی ها در بانک توسعه تعاون فراهم است

4

تحقق جهش تولید در کارخانه نتیجه کمک های بانک ملی ایران است

  • کد خبر : 4125
  • 26 مهر 1400 - 10:21
تحقق جهش تولید در کارخانه نتیجه کمک های بانک ملی ایران است
ظهیر امامی گفت: اگر توانسته‌ایم به‌عنوان کارآفرین و صادرکننده نمونه معرفی شویم و یا اینکه حدود سه هزار و 300 نیروی مستقیم داشته باشیم به ‌واسطه همین تعامل و همکاری ها بوده است.

به گزارش سرویس بانک  افق سرمایه، یک واحد تولیدی و صنعتی در استان فارس با حمایت ها و کمک های مالی بانک ملی ایران توانسته با دست یابی به دانش فنی و تکنولوژی روز دنیا لـوله های جی آر پی را طراحی، بومی سازی و تولید کند که با این اقدام عنوان بزرگترین تولید کننده محصولات لوله های کامپوزیتی در خاورمیانه و غرب آسیا را کسب کرده است.

مهناز ظهیر امامی، مدیر کارخانه تولیدی – صنعتی فراسان با بیان این که حمایت ها و خدمات مالی بانک ملی ایران از صنایع موجب رشد و شکوفایی کشور شده است، گفت: طی سال های گذشته تولید ماشین آلات و لوله های GRP  (Glass   Reinforced Polymer Pipe) عمدتا در انحصار چند کشور در جهان بود اما اکنون با حمایت ها و تامین مالی بانک ملی ایران صددرصد این لوله ها در داخل کشور توسط شرکت فراسان در استان فارس تولید می شود.

مدیر کارخانه تولیدی – صنعتی فراسان با اشاره به این که لوله های فراتک لوله های کامپوزیتی هستند که با توجه به فناوری های کامپوزیت و نانو دارای قابلیت و کاربرد های مختلف جهت استفاده در زیر ساخت های کشور است، اظهار داشت: این لوله ها از ترکیب الیاف فایبرگلاس و رزین با نسبت های خاص تشکیل یافته اند و با مقاومت مکانیکی بسیار بالا و مقاومت کامل در برابر خوردگی، هم اکنون در پروژه های کلان در نقاط مختلف کشور و جهان به عنوان اولین گزینه مورد استفاده قرار می گیرند.

وی افزود: با حمایت های به عمل آمده این شرکت با تکیه بر جوانان ماهر و متخصصان داخلی با دستیابی به دانش فنی، تکنولوژی پیشرفته، استاندارد های روز دنیا و تلاش و پشتکار موفق شده این لوله ها را که در پروژه ملی انتقال آب خلیج فارس به استان های مرکزی کشور  بکار می رود را  طراحی و تولید کند.

وی در بخش دیگری از این گفت‌وگو با اشاره به اینکه بانک ملی ایران تبدیل به بانک برتر در حوزه صدور ضمانت‌نامه‌ها، گشایش اعتبارات اسنادی و بانکداری بین‌المللی شده است، اظهار داشت: نوع خدماتی که بانک ملی ایران به مجموعه ما ارائه می‌کند باعث شده شاهد جهش تولید در عرصه کار و تولید کارخانه باشیم.

این کارآفرین برتر در استان فارس اظهار داشت: در این سال‌ها اگر مشکلی داشتیم، مجموعه بانک ملی ایران پشتیبانی های بی دریغی به ما داشته است و اگر توانسته‌ایم به‌عنوان کارآفرین و صادرکننده نمونه معرفی شویم و یا اینکه حدود سه هزار و 300 نیروی مستقیم داشته باشیم و با توسعه 6 خط تولید، محصولاتی با قـطر حداکثر 1200 میلیمتر و فـشار حداکثر 25 بار را تولید کنیم به ‌واسطه همین تعامل و همکاری بوده است که امیدوارم ادامه داشته باشد.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدکاظم موسوی، رئیس کل دادگستری استان فارس در گفت و گو با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی بانک ملی ایران گفت: بانک ملی ایران از جمله بانک‌هایی است که در هموارسازی تامین مالی صنایع کلیدی و زیر ساخت های اساسی در کشور و بویژه در استان فارس قدم‌های مطلوب و قابل توجهی را برداشته است.

وی ضمن تقدیر از بانک ملی ایران برای اقدامات مؤثر در حمایت از صنایع استان تاکید کرد: تاکنون تسهیلات مختلفی از سوی بانک‌ ملی ایران به  واحد های تولیدی و صنعتی مستقر در استان اعطا شده که این امر موجب توسعه و رشد صنایع شده و به دنبال آن زمینه اشتغالزایی جوانان متخصص در استان را فراهم کرده است.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghsarmaye.ir/?p=4125

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

بایگانی شمسی