تاریخ : شنبه, 29 دی , 1403 19 رجب 1446 Saturday, 18 January , 2025

اخبار داغ

​«نیشکر» بزرگ‌ترین عرضه اولیه تاریخ فرابورس/50 هزار میلیارد تومان ارزش شرکت زیرمجموعه بانک صادرات ایران پیام مدیر عامل بیمه آسیا به مناسبت ولادت با سعادت حضرت امام علی (ع) و روز پدر بانک تجارت و سازمان منطقه آزاد کیش همکاری‌های خود را گسترش می‌دهند امکان وکالتی نمودن حسابهای بانک سپه در طرح ثبت نام محصولات شرکت ایران خودرو دور جدید ثبت‌نام محصولات ایران خودرو در سامانه یکپارچه آغاز شد برگزار آزمون جامع استخدامی موسسه اعتباری ملل در مشهد مقدس طرح دارویار پس از گذشت دو سال نیازمند بازنگری است الزام تطابق کدپستی و کدملی مشتریان با اطلاعات مندرج در سامانه ملی املاک و اسکان آغاز سومین دوره ثبت‌نام محصولات ایران‌خودرو با حساب وکالتی بانک صادرات ایران پرداخت بیش از 8/065 میلیارد ریال وام قرض‌الحسنه ازدواج و فرزندآوری توسط موسسه اعتباری ملل طبق اعلام بانک پاسارگاد، براساس دستور بانک مرکزی صدور دسته چک های جدید مشروط شد الزام تطابق کدپستی و کدملی مشتریان با اطلاعات مندرج در سامانه ملی املاک و اسکان ارائه خدمات شعب کشیک تهران در روز شنبه مورخ 22 دی ماه 1403 « ایران پتروکم 1۴۰۳ » با حضور بانک صادرات ایران در جزیره کیش برگزار می‌شود تعطیلی واحدهای ستادی و شعب بانک سپه در استان تهران در روز شنبه 22 دی ماه شعب کشیک مؤسسه اعتباری ملل در استان‌ها در روز شنبه 22 دی ماه اعلام اسامی شعبه‌های کشیک بانک پاسارگاد در تاریخ 22 دی ماه خدمت‌رسانی بانک تجارت در روز شنبه ۲۲ دی‌ماه توسط شعب کشیک اطلاعیه جدید بانک مرکزی ضربه‌ای مهلک به صرافی‌ها اعطای 96.8 همت تسهیلات بانکی به شرکت‌های دارویی افزایش نرخ بهره بین بانکی

2

برای اجرای موفق برنامه تحول بانک، باید تفکر برنده داشته باشیم

  • کد خبر : 47284
  • 13 آذر 1403 - 17:58
برای اجرای موفق برنامه تحول بانک، باید تفکر برنده داشته باشیم
قائم مقام مدیرعامل بانک سپه در همایش مدیران برنامه‌ریزی، وجود تفکر برنده را عامل اجرای موفق برنامه تحول راهبردی بانک عنوان کرد.

به گزارش سرویس بانک و بیمه افق سرمایه؛ قائم مقام مدیرعامل بانک سپه در همایش مدیران برنامه‌ریزی، وجود تفکر برنده را عامل اجرای موفق برنامه تحول راهبردی بانک عنوان کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بانک سپه؛ دکتر سید‌مهدی‌حسینی‌قائم‌مقام‌مدیرعامل بانک سپه در همایش مدیران برنامه ریزی گفت: برای اجرای برنامه تحول، نیازمند وجود تفکر برنده در تمامی ارکان برنامه‌ریزی و اجرایی بانک هستیم.

ایشان توانایی اتخاذ تصمیمات بزرگ، کنار گذاشتن عادت‌های قدیمی و توانایی مراقبت از طرز تفکر جدید را سه شاخص مهم تفکر برنده بر شمرد و خطاب به معاونان برنامه‌ریزی و فناوری اطلاعات مناطق بانک اظهار داشت: باید بتوانید الهام بخشی کنید، اهداف واقع بینانه تنظیم کنید و دستاوردهای کوچک و سریع را برجسته کنید.

دکتر حسینی، کنار گذاشتن عادت‌های قدیمی را از جمله مولفه‌های ایجاد تفکر برنده عنوان کرد و افزود: برای کنار گذاشتن عادت‌های قدیمی باید از منطقه امن خودمان خارج شویم و برای خروج از منطقه امن باید ایجاد آگاهی کنیم که با مهارت آموزی به دست می‌آید.

وی الگوسازی و استفاده از تجارب موفق داخلی و خارجی را از دیگر عوامل مهم در مراقبت از طرز تفکر جدید برشمرد و گفت: احساس مالکیت نسبت به نگرش جدید و به اشتراک گذاری آن باعث از بین رفتن مرزهای محدودیت می‌شود.

قائم مقام مدیرعامل بانک سپه در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اهمیت نقش هوش مصنوعی در بانکداری نوین و برنامه‌ریزی تحول خاطرنشان کرد: بانک‌های بزرگ و حتی قدیمی دنیا به سمت استفاده از فناوری هوش مصنوعی حرکت می‌کنند و نباید از رقبا در این زمینه عقب بمانیم.

دکتر حسینی موضوعاتی نظیر حقوق بانکی، پیش بینی پذیر کردن بازارها، تحلیل تجربه مشتری و حوزه بانکداری شناختی را بخشی از مواردی عنوان کرد که استفاده از هوش مصنوعی در آنها بسیار تاثیرگذار است و از معاونان برنامه‌ریزی و فناوری اطلاعات مناطق خواست تا بر موضوع کاربرد هوش مصنوعی در حوزه برنامه‌ریزی و تحول متمرکز شوند.

وی با اشاره به پویش یکصد سالگی بانک سپه خاطرنشان کرد: بانک سپه تنها بانک ایرانی است که یکصد ساله می‌شود و در حقیقت با یکصد سالگی بانک سپه، نظام بانکی ایران یکصد ساله خواهد شد و لذا این رویداد بسیار مهم است و از معاونان برنامه‌ریزی و فناوری اطلاعات مناطق خواست بر موضوع پویش یکصد سالگی بانک تمرکز وتوجه ویژه داشته باشند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghsarmaye.ir/?p=47284

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

بایگانی شمسی