تاریخ : دوشنبه, ۱۳ مهر , ۱۴۰۵
♥3

«شفادارو» ۲۵ مهرماه در بورس عرضه می‌شود

  • کد خبر : 65922
  • 11 مهر 1405 - 11:59
«شفادارو» ۲۵ مهرماه در بورس عرضه می‌شود
بانک ملی ایران در ادامه برنامه خود برای خروج از بنگاه‌داری و واگذاری بنگاه‌های تحت مدیریت، ۹۰.۵ درصد از سهام شرکت سرمایه‌گذاری شفادارو را ۲۵ مهرماه در بورس اوراق بهادار تهران عرضه می‌کند.

به گزارش سرویس بانک و بیمه افق سرمایه؛ این واگذاری در چارچوب مواد ۱۶ و ۱۷ قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر و ارتقای نظام مالی کشور، سیاست‌های دولت چهاردهم در زمینه خروج بانک‌ها از بنگاه‌داری و همچنین دستورالعمل‌ها و ابلاغیه‌های وزارت امور اقتصادی و دارایی و بانک ملی ایران انجام می‌شود.

در همین راستا و با پیگیری‌های انجام‌شده در بانک ملی ایران، فرآیند واگذاری شرکت سرمایه‌گذاری شفادارو که از مجموعه‌های مهم صنعت دارویی کشور محسوب می‌شود، طی شده و عرضه عمده سهام این شرکت برای روز ۲۵ مهرماه در بورس تهران برنامه‌ریزی شده است.

بر اساس برنامه عرضه، شرکت مدیریت طرح و توسعه آینده پویا اصالتاً یک میلیارد و ۹۹۶ میلیون و ۲۴۵ هزار و ۳۳۹ سهم، معادل ۷۳.۶۰۸ درصد از کل سهام شرکت سرمایه‌گذاری شفادارو، و همچنین به وکالت از شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی، ۴۵۸ میلیون و ۹۰۷ هزار و ۴۸۵ سهم، معادل ۱۶.۹۲۱ درصد از سهام این شرکت را عرضه خواهد کرد.

در مجموع، ۲ میلیارد و ۴۵۵ میلیون و ۱۵۲ هزار و ۸۲۴ سهم معادل ۹۰.۵۲۹ درصد از کل سهام شرکت سرمایه‌گذاری شفادارو (سهامی عام) با نماد معاملاتی «شفا»، به‌صورت یکجا و نقد یا شرایطی و به شکل عمده در بورس اوراق بهادار تهران عرضه می‌شود.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghsarmaye.ir/?p=65922

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.