تاریخ : سه‌شنبه, ۲۴ شهریور , ۱۴۰۵
5

رشد 68 درصدی در اعطای تسهیلات ریالی در استان یزد

  • کد خبر : 10123
  • 16 اسفند 1400 - 14:21
رشد 68 درصدی در اعطای تسهیلات ریالی در استان یزد
این شعبه از بانک، نزدیک به 4 هزار میلیارد ریال تسهیلات به تولیدکنندگان صادرات محور استان یزد اختصاص داده که در مقایسه با سال گذشته رشد 68 درصدی را تجربه کرده است.

به گزارش سرویس بانک افق سرمایه، حوزه صنعت بیشترین سهم را از تسهیلات بانک توسعه صادرات به خود اختصاص داده است؛ عمده پروژه های صنعتی استان در حوزه هایی نظیر تولید کاشی و سرامیک، انواع محصولات و مقاطع فولادی، هیدروکربن، انواع لوله پروفیل و نایلون و همچنین کیسه فریزر فعال هستند.

وی از رشد 52 درصدی اعطای اعتبار اسنادی داخلی ریالی در شعبه یزد خبر داد و گفت: بیش از 1000 میلیارد ریال اعتبار اسنادی داخلی ریالی طی ده ماهه اول سال جاری در این بانک صادر شده، این در حالی است که سال گذشته در این محدوده زمانی، صدوراعتبار اسنادی وارداتی از شعبه، نزدیک به 700 میلیارد ریال بوده است.
به گفته غفوری منش، عراق، افغانستان و کشورهای آسیای میانه، عمده مقاصد صادراتی محصولات صنعتی استان یزد هستند.

رئیس شعبه یزد بانک توسعه صادرات ایران در ادامه به مشارکت فعال شعبه در بازاریابی، برگزاری نشست های تخصصی اشاره کرد و گفت: حد فاصل سال های 97 تا 1400 نشست های تخصصی مختلفی با هدف معرفی خدمات و تسهیلات بانک توسعه صادرات با حضور کارشناسان شعبه، مشتریان بانک و صنعتگران و همچنین تولیدکنندگان استان برگزار شده و برنامه ریزی برای ارتباط بیشتر با فعالان اقتصادی استان در دستور کاراست.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghsarmaye.ir/?p=10123

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.