تاریخ : شنبه, 22 اردیبهشت , 1403 4 ذو القعدة 1445 Saturday, 11 May , 2024

اخبار داغ

رشد ۸۱ درصدی پرداخت تسهیلات خانوار در بانک ها و موسسات اعتباری خصوصی حضور فعال و پرقدرت بانک تجارت در نمایشگاه صنعت نفت، گاز، پتروشیمی و پالایش حضور فعال بانک صادرات ایران در نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز و پتروشیمی کسب رتبه برتر بانک سپه در تعداد تراکنش‌های شبکه پرداخت طی فروردین ماه 1403 رشد ۸۱ درصدی پرداخت تسهیلات خانوار در بانک‌ها و مؤسسات اعتباری خصوصی کاهش رشد پایه پولی به ۲۸.۱ درصد سرکوب نرخ بهره بین بانکی با افزایش تزریق پول بانک مرکزی هشتمین مرحله قرعه‌کشی سپرده سبای بانک پارسیان برگزار شد حضور فعال بانک سامان در نمایشگاه صنعت پخش ایران تحقق 98درصدی تکالیف مقرر در قانون بودجه در پرداخت تسهیلات قرض الحسنه بانک پارسیان در جهت محرومیت‌زدایی و توسعه عدالت اجتماعی آگهی دعوت از داوطلبان عضویت در هیئت مدیره شرکت اعتباری ملل ارائه طرح “پیش ‌درآمد” با هدف توانمندی‌سازی مالی جزئیات جدید از حذف چک کاغذی اعلام جزییات نحوه دریافت و میزان ارز دانشجویی چک‌های ۱ میلیارد ریالی به دست برندگان وین‌کارت رسید ابراهیمی «روز معلم» را به اساتید، مدرسان و فعالان علمی و آموزشی خانواده بزرگ بانک سپه تبریک گفت پرداخت بیش از ۲۲۷ میلیارد ریال وام قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری همگام با برنامه های تحولی سطح فعالیت ارزی بانک توسعه تعاون ارتقا می یابد رشد قابل توجه 237درصدی درآمد تسهیلات اعطایی “وپاسار” در فروردین ماه‌1403 رشد نقدینگی تحت کنترل بانک مرکزی رشد شدید سهم بدهی بانکها در ترازنامه بانک مرکزی از ابتدای دولت

4

تامین سرمایه، مشکل همیشگی استارت‌آپ‌ها

  • کد خبر : 14729
  • 21 تیر 1401 - 12:04
تامین سرمایه، مشکل همیشگی استارت‌آپ‌ها
کارشناس بازار سرمایه بیان کرد: تاکنون بسیاری از تامین سرمایه‌هایی که برای استارت‌آپ‌ها انجام شده است بدون پشتوانه بوده و باعث شده است که تامین مالی استارات‌آپ‌ها به‌عنوان پاشنه‌آشیل این صنعت شناخته شود.

مجتبی دیبا، کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با سرویس اقتصادی افق سرمایه، با اشاره به این که یکی از موضوعات مهم در بازار سرمایه تامین مالی استارت آپ ها است، گفت: قدمت تامین مالی استارت آپ ها به ۱۰ سال می رسد و استارات آپ ها از همان ابتدا با مشکل تامین سرمایه روبه رو بوده اند، به خصوص تامین سرمایه ای که بتواند راه گشا باشد.

دیبا گفت: تاکنون بسیاری از تامین سرمایه هایی که برای استارت آپ ها انجام شده است بدون پشتوانه بوده است به همین دلیل در ۱۰ سال گذشته تامین مالی استارات آپ ها همیشه پاشنه آشیل این صنعت بوده است.

این کارشناس بازار سرمایه بیان داشت: در ده سال گذشته مواقعی پیش آمده است که برخی از استارت آپ ها به دلیل این که از همان روز اول جذاب بوده اند و یا این که نیاز شدیدی به آن ها احساس می شد، توانسته اند از بخش خصوصی کمک بگیرند و تامین سرمایه انجام دهند.

وی افزود: همچنین در ده سال گذشته استارت آپ هایی بیشتر موفق بوده اند که که از نظر دولت بسیار جذاب بودند تا دولت این شرکت ها را زیر چتر حمایتی خود حفظ و گسترش دهد و حداقل میزان سهمی را از این شرکت ها برای خود بردارد.

این تحلیل گر بازارهای مالی بیان داشت: اگر دولت سهام دار استارت آپ ها شود برای خود شرکت استارت آپی خوب بود، زیرا منجر به تامین سرمایه کارا و البته این نوع تامین مالی از نوع سهام دار و با شناخت درست پروژه ها سرمایه گذاری انجام می شد.

مجتبی دیبا گفت: ریسک استارت آپ ها بسیار زیاد است به همین دلیل جذب سرمایه سخت است، مانند ارز های دیجیتال که هر ارز دیجیتال یک پروژه است که ممکن است شکست بخورد و یا این که پروژه خیلی خوبی از آن در بیاید. بنابراین شرکت هایی که می توانستند تامین سرمایه انجام دهند بسیار اندک بود، اما تامین سرمایه از بازار سرمایه می تواند برای تمام شرکت ها و پروژه ها تامین سرمایه انجام دهد و محدودیتی ندارد.

این کارشناس بازار سرمایه بیان داشت: از دیگر مزیت های تامین سرمایه استارت آپ ها از طریق بازار سرمایه این است که این شرکت ها به راحتی می توانند در بازار بورس و یا فرابورس پذیرش شوند تا اگر نیاز مجدد برای تامین سرمایه داشتند به سریع ترین شکل ممکن و بسیار کارا مجددا تامین سرمایه بشوند. ضمن این که شرکت هایی که در بازار سرمایه پذیرفته شده هستند برای پروژه های تحقیق و توسعه ای که دارند اعتبار مالیاتی در نظر گرفته می شود که در راستای جهش تولید دانش بنیان ها ایجاد شده است. بدین ترتیب شرکت ها با تامین سرمایه از طریق بازار سرمایه سریع تر به اهداف خود خواهند رسید.

مجتبی دیبا در پایان گفت: از مزیت های مهم تامین سرمایه از طریق بازار سهام این است که این نوع تامین سرمایه به نوعی تامین سرمایه جمعی به حساب می آید و مردم در آن به کارا ترین شکل ممکن در تامین سرمایه مشارکت می کنند و خود مردم تبلیغ کننده استارت آپ خواهند شد زیرا که تامین سرمایه در بازار سرمایه بسیار شفاف است و این شفافیت اهمیت آن را چند برابر کرده است.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghsarmaye.ir/?p=14729

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

بایگانی شمسی