تاریخ : شنبه, 29 اردیبهشت , 1403 11 ذو القعدة 1445 Saturday, 18 May , 2024

اخبار داغ

تقویت زیر ساخت‌های آموزشی، بهداشتی و ورزشی استان روابط‌عمومی بانک صادرات ایران روابط‌عمومی برتر دستگاه‌های تابعه وزارت اقتصاد شد دریافت هزار تراکنش حساب، با اینترنت‌بانک تجارت وارد مرحله جدیدی از زیست بانک سپه شده ایم/ کسب رتبه برتر در رشد منابع از تامین مالی تا گردشگری و صنایع خلاق / سخنرانی مدیران گروه مالی گردشگری در رویداد کرمان آیدکس 2024 مانور آتش‌نشانی در بانک گردشگری برگزار می‌شود دیدارهای مدیرعامل بانک تجارت با مدیران ارشد صنعت نفت، گاز، پتروشیمی و پالایش پرچم ملل را سربلند نگه داریم سهامداران شرکت اقتصادی نگین گردشگری در انتظار نتایج سرمایه‌گذاری‌های تازه رشد ۸۱ درصدی پرداخت تسهیلات خانوار در بانک ها و موسسات اعتباری خصوصی حضور فعال و پرقدرت بانک تجارت در نمایشگاه صنعت نفت، گاز، پتروشیمی و پالایش حضور فعال بانک صادرات ایران در نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز و پتروشیمی کسب رتبه برتر بانک سپه در تعداد تراکنش‌های شبکه پرداخت طی فروردین ماه 1403 رشد ۸۱ درصدی پرداخت تسهیلات خانوار در بانک‌ها و مؤسسات اعتباری خصوصی کاهش رشد پایه پولی به ۲۸.۱ درصد سرکوب نرخ بهره بین بانکی با افزایش تزریق پول بانک مرکزی هشتمین مرحله قرعه‌کشی سپرده سبای بانک پارسیان برگزار شد حضور فعال بانک سامان در نمایشگاه صنعت پخش ایران تحقق 98درصدی تکالیف مقرر در قانون بودجه در پرداخت تسهیلات قرض الحسنه بانک پارسیان در جهت محرومیت‌زدایی و توسعه عدالت اجتماعی آگهی دعوت از داوطلبان عضویت در هیئت مدیره شرکت اعتباری ملل ارائه طرح “پیش ‌درآمد” با هدف توانمندی‌سازی مالی

6

کاهش ۲۵ برابری مصرف آب کشاورزی به کمک تکنولوژی هوش مصنوعی

  • کد خبر : 31850
  • 19 شهریور 1402 - 16:56
کاهش ۲۵ برابری مصرف آب کشاورزی به کمک تکنولوژی هوش مصنوعی
معاون ستاد هوش مصنوعی و رباتیک معاونت علمی ریاست جمهوری گفت: در یکی از طرح‌های کشاورزی کشور که به کمک فناوری هوش مصنوعی انجام شد، مصرف آب تا ۲۵ برابر کاهش یافت.

به گزارش سرویس فناوری افق سرمایه، هادی عاشری، معاون ستاد هوش مصنوعی و رباتیک معاونت علمی ریاست جمهوری، در برنامه‌ای تلویزیونی درباره برنامه‌های معاونت علمی در زمینه گسترش فناوری هوش مصنوعی در بخش کشاورزی سخن گفت.

عاشری در مورد آزمایشگاه ملی گفت: معاونت علمی سازمان ریاست جمهوری به عنوان بستری مناسب برای نخبگان در حال اجرای طرحی با ماهیت آزمایشگاه ملی هوش مصنوعی است. هدف این است که در این آزمایشگاه فضایی ایجاد شود که پژوهشگران و دانشمندان برجسته کشور در آن حضور پیدا کرده و به انجام پروژه‌های آینده‌نگرانه و کلان بپردازند.

وی در مورد حوزه‌های کاربرد هوش مصنوعی گفت: در حوزه کشاورزی، ما در زمینه‌های مختلف از جمله پیش‌بینی کشت و مبارزه با آفات می‌توانیم هوش مصنوعی را وارد کنیم. برای مثال در یکی از طرح‌هایی که در استان لرستان به کمک فناوری هوش مصنوعی انجام شد، مصرف آب تا ۲۵ برابر کاهش پیدا کرد. در حوزه سلامت ما ربات‌هایی را داریم که با دقت بالای ۹۰ درصدی می‌توانند به تشخیص بیماری‌ها بپردازند.

عاشری در مورد برنامه‌های در دست اجرا در حوزه هوش مصنوعی اظهار کرد: مقام معظم رهبری با درایت همیشگی خود، همواره تاکید بر توسعه فناوری هوش مصنوعی داشته‌اند. پیرو فرمایشات وی ستاد توسعه فناوری‌های هوش مصنوعی و رباتیک ایجاد شد که با حضور نخبگان برنامه‌های متعددی را پیش رو دارد. قرار بر این است که معاونت علمی با حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیانی که ظرفیت بالایی دارند شرایط را برای تبدیل شدن آن‌ها به شرکت‌های یونیکورن فراهم کند.

وی افزود: اکنون ما با سرمایه‌گذاری‌هایی که از جانب بخش خصوصی و مشوق‌هایی که از سمت دولت تأمین می‌شود، در حال آماده‌سازی زیرساخت‌های مناسب برای شرکت‌های دانش‌بنیان و دانشگاه‌ها هستیم تا آن‌ها بتوانند در یک بستر مناسب، فناوری را توسعه دهند.

وی در مورد برنامه بلندمدت معاونت علمی افزود: ایجاد شرکت‌های نوپا و حمایت از آن‌ها اکنون در برنامه‌ریزی بلندمدت ما قرار دارد. با نگاهی به آمریکا و چین درمی‌یابیم که چنین حمایتی برای این دولت‌ها نتیجه‌بخش بوده و ما نیز از ظرفیت‌های لازم برای دستیابی به این هدف برخوردار هستیم.

عاشری در مورد روند تولید علم گفت: اولین نیازمندی توسعه فناوری، تولید علم است که در این حوزه دانشگاه‌های ما در این زمینه موفقیت‌آمیز عمل کرده‌اند. پژوهش‌های ما نشان داده که وضعیت ما در حوزه منابع انسانی و نخبگان در سطح خوبی قرار دارد و از لحاظ ایجاد زیرساخت پردازشی نیز به وجود داده، به عنوان سوخت اصلی موتور هوش مصنوعی لازم است و باید تمام ارکان کشور به این موضوع ورود کنند.

وی در آخر افزود: با توجه به اهمیت و ظرفیت‌هایی که در حوزه هوش مصنوعی وجود دارد، باید همین حالا که دوره طلایی آن است نسبت به توسعه آن اقدام کنیم. اگر چنین اتفاقی نیفتد، هوش مصنوعی نیز به سرنوشت مشابه دیگر فناوری‌ها دچار می‌شود که شرکت‌هایی از سراسر دنیا گرد هم می‌آیند و خود را صاحب آن می‌دانند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghsarmaye.ir/?p=31850

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

بایگانی شمسی