تاریخ : جمعه, 31 شهریور , 1402 8 ربيع أول 1445 Friday, 22 September , 2023

اخبار داغ

سقف انتقال وجه پایا در درگاه‌های اینترنت‌ بانک تجارت افزایش یافت آخرین‌مهلت افتتاح و یا تکمیل موجودی سپرده‌های قرض‌الحسنه پس‌انداز بانک‌ پارسیان کسب رتبه سوم پرداخت وام قرض‌الحسنه فرزندآوری توسط بانک صادرات ایران روش های نوین تامین مالی تعاونی ها در بانک توسعه تعاون فراهم است اطلاعیه بهینه‌سازی سامانه‌های نرم‌افزاری عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس: بانک ملی ایران نماد نظام بانکی است پرداخت بیش از ۲۳۶ میلیارد ریال تسهیلات ودیعه مسکن سقف انتقال وجه پایا در درگاه‌های اینترنت‌بانک تجارت افزایش یافت ستاپ” بانک پارسیان راه‌اندازی شد/ تسهیلات آنی بدون حضور در شعبه روزشمار چهل‌ و سومین جشنواره حساب‌های قرض‌الحسنه پس‌انداز بانک ‌ملی ‌ایران کلید خورد ادعای دریافت دستمزد توسط هیات مولدسازی کذب است/ دستگاه قضا فورا ورود کند آغاز به‌کار نمایشگاه ایران پلاست با حضور پررنگ بانک تجارت کلنگ احداث ساختمان مدیریت شعب بانک توسعه تعاون سمنان به زمین زده شد افتتاح سه شعبه بانک اقتصادنوین اعلام برنامه زمانبندی پاسخگویی مستقیم مدیران ارشد بانک ملی ایران به مشتریان انتظار از بیمه تجارت ‌نو؛ نوآوری در ارائه خدمات و حفظ منافع ذی‌نفعان ​توضیحات بانک صادرات ایران درباره خبر مصادره فرهنگسرای سرو تاکید مدیر عامل بانک توسعه تعاون بر تقویت فرهنگ ازدواج و فرزندآوری جشنواره قرعه‌کشی حساب‌های قرض‌الحسنه پس‌ انداز بانک سپه تا پایان شهریورماه تمدید شد استقبال از یازدهمین جشنواره حساب‌های قرض‌الحسنه پس‌انداز بانک اقتصادنوین سی و ششمین نشست کمیته ریسک بانک ملی ایران برگزار شد

6

تجهیز ورزشگاه‌های ایران به تکنولوژی VAR توسط همراه اول

  • کد خبر : 3321
  • 11 مهر 1400 - 14:54
تجهیز ورزشگاه‌های ایران به تکنولوژی VAR توسط همراه اول
تفاهم‌نامه همکاری بین همراه اول و فدراسیون فوتبال با هدف توسعه خدمات هوشمند و سرویس‌های دیجیتال امضاء و گام نخست تعهدات با اجرای پروژه VAR در ورزشگاه آزادی برداشته شد.

به گزارش سرویس فناوری افق سرمایه؛ تفاهم نامه همکاری همراه اول و فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی در راستای توسعه فناوری های اطلاعاتی و ارتباطی ظهر امروز یکشنبه 11 مهرماه با حضور مهدی اخوان بهابادی مدیرعامل همراه اول و شهاب الدین عزیزی خادم رئیس فدراسیون فوتبال امضاء شد تا پس از این شاهد نقش آفرینی بیشتر و مؤثرتر این فدراسیون در بهره مندی و بکارگیری از فناوری های روز دنیا باشیم.

*حل چالش VAR و تجهیز 12 استادیوم کشور
مهدی اخوان بهابادی در این مراسم با اشاره به جایگاه همراه اول به عنوان بزرگترین اپراتور تلفن همراه ایران و خاورمیانه اظهار کرد: همراه اول توجه ویژه ای به توسعه سرویس های دیجیتال داشته و امروز هم با امضای این تفاهم نامه، خدمات جدید دیجیتال به حوزه فوتبال کشور راه می یابد.

مدیرعامل همراه اول با بیان خبری خوش گفت: با توجه به اینکه موضوع VAR در کشور تبدیل به یک چالش شده بود، ان شاء الله با اقدامی که در حوزه توسعه زیرساخت ها و این تکنولوژی داشتیم، در بازی تیم ملی کشورمان که طی روزهای آتی میزبان تیم کره جنوبی است، بتوانیم این سرویس را فعال کنیم.

وی تصریح کرد: همینطور که گفته شد سرویس های زیرساختی این خدمت را همراه اول ارائه می کند و امیدواریم تا ابتدای سال 1401 بتوانیم 12 استادیوم کشور را به زیرساخت ارتباطی مورد نیاز برای ارائه سرویس VAR تجهیز کنیم؛ طبیعتا این اقدام نقش قابل توجهی در دقت داوری و قضاوت ها خواهد داشت.

اخوان بهابادی اشاره ای هم به برگزاری لیگ فوتبال مجازی به عنوان یکی دیگر از موضوعات تفاهم با فدراسیون فوتبال داشت و ابراز کرد: تصور می کنیم برگزاری این لیگ مجازی بتواند جذابیتی در حد و اندازه لیگ واقعی داشته باشد و باعث شور و نشاط روزافزون جوانان و نوجوانان شود.

مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار ایران سامانه های هواداری طرح ریزی شده را نیز اقدامی دیگر در راستای ابراز هیجانات و همچنین حمایت از تیم های محبوب هواداران دانست و خاطر نشان کرد: با امضای این تفاهم نامه، فعالیت های مختلفی را در بستر فضای مجازی با فدراسیون فوتبال شروع می کنیم که به نتایج مثبت آن بسیار امیدوار هستیم.

*تشکر ویژه از همراه اول بابت ایجاد بستر ارائه  VAR
در ادامه این مراسم شهاب الدین عزیزی خادم رئیس فدراسیون فوتبال هم با اشاره به اینکه دنبال اقتصادی کردن منافع فوتبالی هستیم، اظهار کرد: جای تشکر بسیار از همراه اول دارد که در توسعه بستر سرویس VAR به جامعه فوتبال کمک کردند؛ به زودی تیم مدیریتی از هیأت لایسنس VAR نیز جهت تأیید وارد ایران می شود.

وی با بیان اینکه همراه اول در پروژه VAR ذینفع نیست و این سرویس متعلق به مردم ایران است، ابراز کرد: این شرکت سابقه تاریخی همکاری با سازمان لیگ را دارد؛ بنابراین همراه اول از شرکای ما در برگزاری لیگ خواهد بود.

عزیزی خادم اقدامات مشترک در فضای مجازی را نیز گامی در جهت توسعه عدالت و بهره مندسازی مناطق غیربرخوردار از ظرفیت های فوتبال ملی دانست.

گفتنی است، این تفاهم نامه که همزمان با رویداد دوره توجیهی و دانش افزایی پیش فصل داوران لیگ برتر و با حضور داوران کشور به امضاء رسید، در بخش «موضوع» علاوه بر تصریح در تشکیل شرکتی مشترک با سهامداری طرفین تفاهم به منظور انجام فعالیت های مرتبط با فضای مجازی، بر مفادی همچون ایجاد و توسعه زیرساخت انتقال داده ها و اطلاعات سامانه کمک داور ویدئویی (VAR: Video Assistant Referees)، ایجاد و توسعه سامانه لیگ فوتبال مجازی، ایجاد و توسعه سامانه های هواداری و وفاداری در بستر کانال های همراه اول اشاره شده است.

بر این اساس، همراه اول به عنوان نخستین و بزرگترین اپراتور تلفن همراه کشور و رکورددار سرعت اینترنت در ایران، برای نخستین بار طراحی معماری موردنیاز جهت توسعه زیرساخت های سامانه VAR مطابق با نیازمندی های فنی ارائه شده توسط فدراسیون فوتبال را انجام خواهد داد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghsarmaye.ir/?p=3321

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

بایگانی شمسی