تاریخ : جمعه, 14 اردیبهشت , 1403 25 شوال 1445 Friday, 3 May , 2024

اخبار داغ

چک‌های ۱ میلیارد ریالی به دست برندگان وین‌کارت رسید ابراهیمی «روز معلم» را به اساتید، مدرسان و فعالان علمی و آموزشی خانواده بزرگ بانک سپه تبریک گفت پرداخت بیش از ۲۲۷ میلیارد ریال وام قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری همگام با برنامه های تحولی سطح فعالیت ارزی بانک توسعه تعاون ارتقا می یابد رشد قابل توجه 237درصدی درآمد تسهیلات اعطایی “وپاسار” در فروردین ماه‌1403 رشد نقدینگی تحت کنترل بانک مرکزی رشد شدید سهم بدهی بانکها در ترازنامه بانک مرکزی از ابتدای دولت بانک تجارت در فروردین 1403 جمعا 1698 فقره وام ازدواج و فرزندآوری پرداخت کرد پروانه فعالیت رسمی شرکت تعاونی نوآوران لوتوس پیروزی صادر شد امکان ایفای تعهدات صادراتی، از طریق بانک سامان اعلام برنامه‌های بانک مرکزی برای ‎تامین مالی ‎تولید چالش نرخ بهره بانکی ۴۰ درصدی و نبود نقدینگی بانک تجارت اولین برات الکترونیک سپامی را صادر کرد حذف کارت بانکی این شش بانک بانک سامان میزبان صادرکنندگان در نمایشگاه اکسپو ایران روابط‌عمومی‌ها برند سازمان را حفظ می‌کنند بسترسازی برای پرداخت کلیه تسهیلات خرد بانک توسعه تعاون از طریق تی تی پلاس برندگان دومین جشنواره بزرگ اصناف بانک تجارت معرفی شدند معرفی توانمندیهای نظام بانکی ایران در نشست با مدیران بانک مرکزی پاکستان مزایده عمومی املاک بانک سامان افزایش ۷۱ درصدی درآمد مالیاتی دولت در سال گذشته

1

چگونگی خرید سوابق بیمه سال‌های گذشته

  • کد خبر : 38984
  • 15 فروردین 1403 - 17:09
چگونگی خرید سوابق بیمه سال‌های گذشته
اگر دانشجوی متقاضی دارای ۱۰ سال سابقه بیمه‌پردازی باشد، از شرط سنی معاف خواهد شد. در این طرح، نرخ پرداخت حق بیمه برای دانشجویان بر اساس انتخابی ١٢، ١۴ یا ١٨ درصد دستمزد یا درآمد ماهانه فرد متقاضی است.

به گزارش سرویس بیمه افق سرمایه؛ براساس اعلام سازمان تامین اجتماعی،‌ سطوح مختلف حق بیمه پرداختی بیمه دانشجویی، به سه صورت است؛‌ نرخ پرداخت حق‌بیمه ۱۲ درصد مشتمل بر تعهدات بازنشستگی و فوت بعد از بازنشستگی است.

نرخ پرداخت حق‌بیمه ۱۴ درصد امکان استفاده از تعهدات بازنشستگی و فوت قبل و بعد از بازنشستگی را برای دانشجویان به همراه خواهد داشت و کامل‌ترین نرخ پرداخت حق‌بیمه در این نوع بیمه نرخ ۱۸ درصد است که کلیه تعهدات مربوط به بازنشستگی، فوت و از کارافتادگی را برای افراد تحت پوشش به همراه دارد.

دانشجویان تحت پوشش خدمات درمانی به تبع بیمه‌پردازی والدین، می‌توانند در صورت انعقاد قرارداد بیمه دانشجویی کماکان و بدون پرداخت مبلغی دیگر از خدمات درمانی سازمان تأمین‌اجتماعی نیز استفاده کنند.

تامین اجتماعی

سایر دانشجویان بیمه‌شده و افراد تحت تکفل این گروه نیز با پرداخت حق سرانه درمان به تعداد اشخاص تحت‌تکفل، مجاز خواهند بود از امکانات مراکز درمانی ملکی سازمان تأمین‌اجتماعی در سراسر کشور و همچنین امکانات مراکز تشخیصی، درمانی و دارویی طرف قرارداد استفاده کنند که رقم حق سرانه درمان، هر سال در بودجه کشور پیش‌بینی می‌شود.

در همین راستا دانشجویان می‌توانند برای ثبت‌نام در طرح بیمه دانشجویی، از طریق مراجعه به سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تأمین‌اجتماعی به نشانی es.tamin.ir یا از طریق اپلیکیشن «تأمین من» اقدام کنند و همچنین حق‌بیمه را نیز از طریق همین سامانه یا اپلیکیشن عنوان شده یا مراجعه حضوری به شعب‌ سازمان تأمین‌اجتماعی پرداخت کنند و در صورتی که طی مراحل ثبت‌نام و انعقاد قرارداد با مشکل مواجه شدند با مرکز ارتباطات مردمی تأمین‌اجتماعی با شماره ۱۴۲۰ تماس گیرند.

در همین راستا نیز سامانه ارتباطات و نظارت مردمی سازمان تامین اجتماعی نسبت به برخی سوالات مطرح شده از سوی مردم پاسخ داده است.

۱- در چه صورتی امکان استرداد مبلغ حق بیمه داشجویی امکان‌پذیر است؟

استرداد مبلغ صرفا در زمانی امکان‌پذیر است که برای فرد همزمان با سوابق بیمه دانشجویی، بیمه اجباری نیز ارسال شده باشد و باتوجه به ارجحیت بیمه اجباری امکان استرداد مبلغ امکان‌پذیر می‌شود.

۲- درصورتی که فرد متقاضی، شماره بیمه نداشته باشد چه باید کند؟

در صورتی که فاقد شماره بیمه است، باید با کلیک بر روی کلید “نام‌نویسی” و با تکمیل موارد درخواستی نسبت به اخذ شماره بیمه اقدام و سپس مراحل انعقاد قرارداد را طی کند؛ در غیر این صورت (دارا بودن شماره بیمه) این منو نمایش داده نمی‌شود.

۳-آیا انعقاد قرار داد بیمه دانشجویی موجب قطع مستمری می‌شود؟

با توجه به اینکه تحصیل شغل تلقی نمی‌شود، در صورتی که دانشجو از مستمری بازماندگان استفاده کند، با انعقاد قرارداد دانشجویی مستمری وی قطع نمی‌شود.

۴- آیا امکان خریداری سوابق سال‌های گذشته (دوران دانشجویی) با بیمه دانشجویی وجود دارد؟

خیر، چنانچه دانشجو صرفاً به تحصیل اشتغال داشته باشد امکان ثبت قرارداد و تولید سابقه دارد.

۵- آیا می‌توان بیمه دانشجویی را خرید؟

شروع بیمه دانشجویی از تاریخ انعقاد قرارداد خواهد بود و امکان خرید سوابق دوران دانشجویی در گذشته وجود ندارد.

۶- تفاوت بیمه دانشجویی و مشاغل آزاد در چیست؟

بیمه دانشجویی براساس مقررات مربوط به بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد صورت می‌گیرد؛ با این تفاوت که در صورت تحت تکفل بودن دانشجو تبعی پدر یا مادر بیمه‌پرداز، امکان انعقاد قرارداد بیمه دانشجویان میسر بوده و این قرارداد رابطه تبعی را قطع نمی‌کند.

۷-آیا می‌توان بیمه دانشجویی را بعد از فارغ التحصیلی ادامه داد؟

بله، امکان ادامه بیمه‌پردازی پس از اتمام دوران تحصیل در قالب بیمه اختیاری یا بیمه حرف و مشاغل آزاد میسر است و سوابق بیمه دانشجویی با سوابق بیمه‌پردازی بعد از دوران دانشجویی تجمیع می‌شود.

۸- آیا بیمه دانشجویی خارج از کشور داریم؟

-این بیمه فقط برای دانشجویانی است که در دانشگاه‌های داخل تحصیل می‌کنند. دانشجویان شاغل به تحصیل در دانشگاه‌های خارج از کشور می‌توانند از بیمه ایرانیان خارج از کشور استفاده کنند.

۹- بیمه دانشجویی چه فایده‌ای دارد؟

هر چند هدف دانشجو در دوران تحصیل، کسب دانش، مهارت و توانمندی جهت حضور در عرصه‌های آینده کشور بوده و فعالیت آنان شغل تلقی نمی‌شود، اما دانشجویان به عنوان سرمایه ارزنده نقش اساسی و مهمی در رشد و توسعه اقتصادی کشور داشته و با آگاهی مبتنی بر دانش در تولید و اشتغال نقش اساسی را ایفاء می‌کنند و برای تأمین آتیه خود ضرورت دارد که تحت پوشش حمایت‌های بیمه‌ای از جمله بازنشستگی، ازکارافتادگی، فوت و خدمات درمانی قرار گیرند.

بر همین اساس سازمان تأمین اجتماعی بستر بیمه‌پردازی برای دانشجویان درچارچوب قانون بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد را فراهم کرده و درحال حاضر نیز امکان انعقاد قرارداد و پرداخت حق بیمه به صورت کاملاً غیرحضوری جهت آنان وجود دارد.

۱۰- بیمه فرزند دانشجو چگونه است؟

اگر فرزند، دانشجو باشد می‌تواند با مراجعه به سامانه es.tamin.ir منوی بیمه شدگان / بیمه شدگان خاص بیمه فراگیر خانواده ایرانی / انعقاد قرارداد بیمه دانشجویان؛ نسبت به انعقاد قرارداد و پرداخت حق بیمه اقدام کند. اگر دانشجو دارای فرزند تحت تکفل باشد، در صورت انتخاب حمایت درمان با پرداخت سرانه درمان؛ حمایت درمان جهت فرزند وی نیز ارائه می‌شود.

۱۱- اتصال بیمه دانشجویی به تأمین اجتماعی امکان دارد؟

سوابق ناشی از انعقاد قرارداد بیمه دانشجویی، در سوابق بیمه شدگان به منظور بهره‌مندی از تعهدات بلند مدت سازمان تأمین اجتماعی منظور خواهد شد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghsarmaye.ir/?p=38984

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

بایگانی شمسی