تاریخ : یکشنبه, 9 مهر , 1402 17 ربيع أول 1445 Sunday, 1 October , 2023

اخبار داغ

معرفی خدمات سکوی (پلتفرم) تخصصی آسانیسم، خدمات پرستاری از سالمندان گرامی همراهی شرکت به پرداخت ملت با دانش آموزان اختلالات طیف اوتیسم در ماه مهر در دیدار استاندار فارس با مدیرعامل بانک ملی ایران مطرح شد: عملکرد بانک ملی ایران در پیشبرد طرح های توسعه ای استان وحمایت های همه جانبه از بنگاه های تولیدی واقتصادی شایسته تقدیر است در حاشیه نشست مدیرعامل بانک ملی ایران با مجمع نمایندگان استان فارس صورت گرفت: تقدیر از اقدامات بانک ملی ایران در استان فارس آمادگی بانک ملی ایران برای تامین مالی همه جانبه واحدهای تولیدی استان فارس ​پیام سرپرست بانک صادرات ایران به مناسبت «هفته وحدت» تقویت همکاری های بانک ملی ایران و سازمان بهزیستی کشور با امضای تفاهمنامه همکاری با حضور فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران: مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس در بانک سپه برگزار شد برگزاری دومین جلسه کمیته مضمون استراتژیک تعالی سرمایه انسانی در بانک ملی ایران تقویت حوزه بازاریابی، مهمترین ماموریت معاون جدید بانک توسعه تعاون معرفی خدمات بانک سامان در نمایشگاه بین‌المللی ایران فارما دانشگاه خاتم میزبان دومین همایش فصلی شورای انجمن‌های علمی ایران با موضوع نقد و ارزیابی مواد محیط‏‌زیستی لایحه برنامه هفتم توسعه افتتاح شعبه مرزداران بانک اقتصادنوین در تهران عملکرد بانک توسعه تعاون در استان تهران رضایت بخش بوده است خدمات جدید باشگاه مشتریان بانک پاسارگاد زعفران کارت برای تامین اعتبار طلای سرخ سقف انتقال وجه پایا در درگاه‌های اینترنت‌ بانک تجارت افزایش یافت آخرین‌مهلت افتتاح و یا تکمیل موجودی سپرده‌های قرض‌الحسنه پس‌انداز بانک‌ پارسیان کسب رتبه سوم پرداخت وام قرض‌الحسنه فرزندآوری توسط بانک صادرات ایران روش های نوین تامین مالی تعاونی ها در بانک توسعه تعاون فراهم است اطلاعیه بهینه‌سازی سامانه‌های نرم‌افزاری

6

فعالیت ۲۲ ایستگاه مترو، ۲۲ اتوبوس سیار و ۲۲۰ مسجد برای واکسیناسیون افراد کم برخوردار

  • کد خبر : 3940
  • 23 مهر 1400 - 14:50
فعالیت ۲۲ ایستگاه مترو، ۲۲ اتوبوس سیار و ۲۲۰ مسجد برای واکسیناسیون افراد کم برخوردار
شهردار تهران با اشاره به آغاز مرحله دوم پویش «تهران دوباره جان می گیرد» گفت: در این مرحله از اجرای این پویش از ظرفیت ۲۲ ایستگاه منتخب مترو، ۲۲ اتوبوس سیار در میادین منتخب و فضای ۲۲۰ مسجد استفاده خواهیم کرد.

به گزارش سرویس مدیریت شهری افق سرمایه، علیرضا زاکانی شهردار تهران در مراسم آغاز مرحله دوم پویش جهادی واکسیناسیون اقشار کم برخوردار در قالب پویش «تهران دوباره جان میگیرد» پنجشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۰-  گفت: امروز گامی دیگر در جهت خدمتگزاری به مردم تهران برداشتیم و باید این اقدام را تبریک بگویم. در آستانه میلاد حصرت رسول (ص) و امام صادق (ع) هستیم و امیدواریم در مسیری حرکت کنیم تا میزان خدمات ارائه شده و کیفیت آن را بتوانیم بالاتر ببریم.

زاکانی افزود: تلاش شهرداری این است که از یک نهاد خدماتی به یک نهاد خدمتگزار اجتماعی تبدیل شود و نوع خدمتگزاری خود را توسعه دهد و بتوانیم شاهد حکمرانی واحد شهری و مدیریت یکپارچه شهری با مشارکت مردم باشیم.

شهردار تهران ادامه داد: درباره بحران جهانی کرونا تصمیم بر این شد که علاوه بر روند گذشته ارائه خدمت در خود شهرداری، یک خط تلاشی به  شکل مستمر تشکیل و ظرفیت‌های شهرداری را در خدمت مردم قرار دهیم.

او اضافه کرد: گام اول برای ارائه خدمات مرتبط با واکسیناسیون در ۲۸ مرکز بود و در گام دوم راه انداری ۲۲ ایستگاه واکسیناسیون در مترو ، به کارگیری ۲۲ اتوبوس و استفاده از ظرفیت ۲۲۰ مسجد و علاوه بر این از طریق ۱۳۷ نیز خدمات ویژه‌ای در نظر گرفته شد. در مرحله اول عمدتا به افراد آسیب پذیر خدمت رسانی کردیم و در این راه موفقیت ویژه ای کسب شد.

زاکانی درباره خلوت شدن مراکز واکسیناسیون توضیح داد: این امر به دلیل این است که سطح خدمات بالاتر رفته و البته منجر به یک شلوغی در مرحله دوم واکسیناسیون خواهد شد و باید آمادگی لازم را در این باره داشته باشیم.

شهردار تهران عنوان کرد: ویژگی مجموعه دفاع مقدس این بود که مردم را دعوت می کردند اما ویژگی این طرح این است که به مردم می گویید ما پیش شما می‌آییم و در واقع سطح نوینی از خدمتگزاری را ارائه می کنید.

او یادآور شد: در موضوع کرونا علاوه بر مسأله بهداشت و درمان که بخشی از آن مربوط به تزریق واکسن است و دولت نیز توسعه جدی در این بخش انجام داد موضوع فاصله گذاری و هوشمند سازی برای فعالیت در شهر بخش دوم ماجراست چرا که کار شهر تعطیلی ندارد و سطح سوم ارائه خدمات اجتماعی است.

زاکانی گفت: در مرحله بعد علاوه بر اضافه شدن این ظرفیت ها، دنبال این هستیم که با هوشمندسازی توسعه خدمت را انجام داده و شهر را به صورت فعال و پویا ببینیم و امیدواریم در آینده ای نزدیک شاهد رها شدن از این ویروس باشیم و سربلند از این مراحل عبور کنیم.

شهردار تهران بیان کرد: برای کاهش عوارض کرونا و ارائه خدمت پس از کرونا شهرداری باید آمادگی لازم را داشته باشد و مسیر خدمتگزاری مردم را تسهیل کند تا شاهد رضایت مردم باشیم.

همچنین در این مراسم تنی چند از افراد گروههای دوام توسط شهردار تهران ( نیروهای داوطلب ایمنی و سلامت مناطق ) مورد تقدیر قرار گرفتند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghsarmaye.ir/?p=3940

اخبار مرتبط

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

بایگانی شمسی