تاریخ : پنج شنبه, 30 اسفند , 1403 21 رمضان 1446 Thursday, 20 March , 2025

اخبار داغ

موفقیت‌های ادامه‌دار بانک پاسارگاد، این‌بار در خدمات خودپرداز پیام خداحافظی مسعود بادین، مدیر عامل سابق بیمه آسیا درخشش مؤسسه اعتباری ملل در رشد منابع بانکی استان گلستان شعب کشیک بانک تجارت در تعطیلات نوروز 1404 معرفی شدند ​اعلام شعب منتخب فعال بانک صادرات ایران در تعطیلات نوروز 1404 تمدید مهلت ارسال ایده به جشنواره ملی دال‌آن تا ۲۰ فروردین ۱۴۰۴ نشست روسای استان بیمه ­آسیا برگزار شد افزایش سرمایه 129 هزار و 450 میلیارد ریالی بانک گردشگری/ وگردش سود سهام را تقسیم کرد سقف صدور کارت هدیه بانک صادرات ایران 5 میلیون تومان شد معرفی شعب کشیک بانک سپه در ایام نوروز 1404 موسسه اعتباری ملل همیشه آماده خدمت رسانی “بازی ریتون” نوآوری دیگر از روابط‌عمومی بانک پاسارگاد پیام تبریک مدیرعامل بانک تجارت به مناسبت فرارسیدن سال نو بیمه آسیا، مسیر رو به رشد خود را با جدیت دنبال می کند با کارت هدیه ملل، عید نوروز ۱۴۰۴ را خاص‌تر و ماندگارتر کنید اعلام اسامی شعبه‌های کشیک بانک پاسارگاد در تعطیلات نوروز سال 1404 مجمع عمومی فوق العاده بانک پاسارگاد برگزار شد بانک صادرات ایران به اعتبارات خرد، اعتبار می‌دهد تخصیص بیش از ۹,۴۴۰ میلیارد ریال وام ازدواج و فرزندآوری اعلام نرخ حق بیمه شخص ثالث در سال ۱۴۰۴ جزئیات جدید از سقف برداشت نقدی و کارت هدیه در ایام نوروز

6

باید کارمحوری سرلوحه اقدامات در شهرداری تهران باشد

  • کد خبر : 4323
  • 28 مهر 1400 - 20:47
باید کارمحوری سرلوحه اقدامات در شهرداری تهران باشد
معاون هماهنگی امور مناطق شهرداری تهران در مراسم تکریم، معارفه شهردار منطقه 12 با بیان این مطلب که کارمحوری باید سرلوحه اقدامات در شهرداری تهران باشد، بر اهمیت عملگرایی در سیستم مدیریت شهری تأکیدکرد.

به گزارش سرویس مدیریت شهری افق سرمایه، سه‌شنبه، 27 مهرماه، مراسم تکریم، معارفه شهردار منطقه 12 با حضور حسین نظری، معاون هماهنگی امور مناطق شهرداری تهران، علی‌محمد سعادتی، شهردار پیشین منطقه و امیر یزدی، شهردار فعلی، برخی مقامات و بزرگان کشوری، نمایندگان دستگاه‌های اجرایی منطقه، معتمدین محلی، شورایاران، معاونان و شهرداران نواحی منطقه در محل باغ نگارستان برگزار شد.

در این مراسم نظری ضمن تبریک به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (صلی‌الله)، حضرت امام صادق (علیه‌السلام) و آغاز هفته وحدت و با اشاره به اینکه روز میلاد این دو بزرگوار، روز اخلاق و مهرورزی نام‌گذاری شده، گفت: طی جلسات تکریم و معارفه شهرداران مناطق در دوره مدیریت شهری جدید که امروز پانزدهمین جلسه از این جلسات است، متوجه شدم که الحمدالله موج اخلاق‌مداری بین همکاران در شهرداری تهران قابل تحسین است و این حسن خلق در جناب آقای سعادتی که طی سال‌های حضور در شهرداری منطقه 12 به عنوان شهردار منطقه با اخلاق‌مداری، دینداری، صداقت و تعهد کار کرده‌، به‌گونه‌ای بوده که اکنون انعکاس خوبی از عملکرد ایشان دریافت می‌شود.
وی خداحافظی با شهردار پیشین و خوشآمدگویی به شهردار جدید منطقه 12 را با غم و ناراحتی روزه‌داران در پایان ماه رمضان و در عین حال، خوشحالی آنان برای قرارگرفتن در آستانه ماه شوال مقایسه کرد و با وام‌گرفتن از کلام امیر مؤمنان (علیه‌السلام) در نهج‌البلاغه ادامه داد: الفُرصَت تمُّر مرِّ السَحاب؛ فرصت‌ها چون ابر می‌گذرند و خوشا به حال ابری که بر سر همه ببارد؛ به این ترتیب من به نیابت از طرف جناب آقای دکتر زاکانی، شهردار محترم تهران برای تکریم شهردار پیشین و معارفه شهردار جدید منطقه 12 در اینجا حاضر شدم و با توجه به نگاه آرمانی ایشان به تهران به عنوان کلانشهر الگوی جهان اسلام و مطابق بیانات مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) که تأکید دارند تهران می‌تواند چه در آبادانی و چه در فرهنگ‌سازی پیشرو باشد، امید دارم منطقه 12 به عنوان قلب تهران و به عبارتی قلب ایران با حضور آقای یزدی به‌خوبی اداره شود.
معاون هماهنگی امور مناطق شهرداری تهران با بیان این مطلب که کارمحوری باید سرلوحه اقدامات در شهرداری تهران باشد، بر اهمیت عملگرایی در سیستم مدیریت شهری تأکید کرد و گفت: به عنوان سرپنجه‌های خدمت در مناطق باید محله‌محوری و ناحیه‌محوری تقویت شود.

سعادتی نیز در این جلسه ضمن بیان این نکته که منطقه 12 یک شهر کامل و هسته اصلی شکل‌گیری شهر تهران است، گفت: خدا را شاکرم که فرصت تلاش صادقانه و مجدانه برای خدمت به بهترین بندگان خدا را در کنار پرسنل شهرداری این منطقه طی سه سال گذشته داشته‌ام.

در پایان یزدی هم‌زمانی مراسم تکریم و معارفه با میلاد حضرت رسول اکرم (صلی‌الله) را خوش‌یمن و پربرکت خواند و گفت: خوشحالم که بتوانم با توصیه و راهنمایی بزرگان حاضر در این جلسه، گام‌های مؤثری در این منطقه بردارم.
وی با اشاره به قطع‌شدن مراسم تکریم و معارفه در زمان اذان ظهر و اولویت‌قراردادن نماز به مراسم تأکید کرد: افتخار می‌کنم که هیچ کاری را به نماز ترجیح نداده‌ام که قطعاً خیر و برکت کارها به نماز است.

شهردار منطقه 12 ضمن بیان اینکه دولت فعلی، دولتی مردمی است، خدمت به مردم را مهم‌ترین هدف در دوره جدید مدیریت شهری دانست و گفت: انشا‌ءالله بتوانیم آنچه مردم می‌خواهند در این منطقه محقق کنیم.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghsarmaye.ir/?p=4323
  • نویسنده : ساراپیرانه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

بایگانی شمسی