تاریخ : دوشنبه, ۲۲ تیر , ۱۴۰۵
1

پتروشیمی دهدشت اولویت هلدینگ خلیج فارس، در آستانه گشایش با همکاری بانک‌ها

  • کد خبر : 54318
  • 16 مرداد 1404 - 16:07
پتروشیمی دهدشت اولویت هلدینگ خلیج فارس، در آستانه گشایش با همکاری بانک‌ها
مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی دهدشت به چالش‌های پیش روی پروژه از جمله عدم حمایت کافی بانک‌ها اشاره کرد و از پیگیری‌ها برای رفع این موانع خبر داد.

به گزارش سرویس انرژی افق سرمایه؛ شکری با اشاره به قرارداد تامین خوراک اتیلن با پتروشیمی گچساران و آغاز عملیات اجرایی خط انتقال، از تامین آب مورد نیاز از رودخانه مارون خبر داد که با پیشرفت ۷۴.۵ درصدی در حال انجام است.

شکری با بیان اینکه در حال حاضر ۵۵۰ نفر در این طرح مشغول به کار هستند، ابراز امیدواری کرد و گفت: با تزریق منابع مالی مطابق با برنامه و حمایت هلدینگ خلیج فارس، شاهد رونق اشتغال در ماه‌های آینده باشیم.

وی همچنین به پیشرفت ۶۰ درصدی در بخش خرید تجهیزات اشاره کرد که ۴۱ درصد آن قرارداد بسته شده و ۲۵ تجهیز نیز در سایت در حال نصب است.

مدیرعامل پتروشیمی دهدشت با اشاره به اینکه سرمایه‌گذاری در این طرح در سه فاز مهندسی، خرید و نصب صورت می‌گیرد، بیان داشت : با تامین نقدینگی و ارز مورد نیاز، سفارش‌گذاری تجهیزات خارجی نیز انجام خواهد شد.

شکری اعلام کرد : با حضور دکتر شریعتمداری، مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس، جلسه‌ای با بانک رفاه برگزار خواهد شد تا همکاری‌های لازم صورت گیرد.

وی همچنین از تسهیلاتی که از سوی بانک تجارت در اختیار پروژه قرار گرفته است، سخن گفت.

مدیرعامل پتروشیمی دهدشت با اشاره به اینکه پروژه دهدشت و پتروشیمی گچساران به عنوان اولویت‌های هلدینگ خلیج فارس تعیین شده‌اند تا زنجیره تولید تکمیل شود، به وضعیت سهامداری شرکت و مشکلات ناشی از سهامداران غیردولتی در افزایش سرمایه اشاره کرد.

شکری با بیان اینکه امسال بانک‌ها همکاری بهتری از خود نشان داده‌اند و حساب‌های شرکت در بانک ملت با گردش مالی بیش از ۲ همت قرار دارد، از افتتاح حساب در بانک رفاه خبر داد و ابراز امیدواری کرد با همکاری این بانک، گردش مالی بیشتری ایجاد شود.

وی با تاکید بر شفافیت مالی و مشخص بودن صورتحساب‌ها در سامانه کدال، به پیشرفت کلی ۴۵ درصدی پروژه و پیشرفت ۷۵ درصدی سازه‌ها و انتقال آب از رودخانه مارون اشاره کرد و این پیشرفت‌ها را نویدبخش آینده‌ای روشن برای اشتغال و توسعه در شهرستان دهدشت دانست.

گلایه‌های مدیرعامل از فرآیند جذب نیرو و همدلی بی‌سابقه مسئولان استانی

مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی دهدشت، در بخشی از سخنان خود با خبرنگاران، به چالش‌های موجود در فرآیند جذب نیرو پرداخت و از پیچیدگی‌های ناشی از درخواست‌های متعدد و گاه متناقض گلایه کرد.

مدیرعامل شرکت تأکید کرد : در این زمینه، نه تنها خود او، بلکه دوستان فنی و حتی نماینده اداره کار نیز درگیر این مسائل هستند.

با این حال، شکری در ادامه، با لحنی قدرشناسانه، به همدلی بی‌سابقه مسئولان استانی در حمایت از پروژه اشاره کرد و گفت: همدلی که در کلیه مسئولین استان من دیدم، من در خوزستان کار کردم، واقعاً آنجا به این پررنگی ندیدم.

وی این همدلی را عاملی کلیدی در پیشبرد اهداف پروژه دانست و به نقش مثبت فرماندار سابق شهرستان، نماینده مردم شهرستان، در تسهیل امور و پیگیری مسائل اشاره کرد.

به گفته وی، این حمایت‌ها در رفع موانع بانکی و برگزاری جلسات کلیدی با مدیران هلدینگ خلیج فارس، نقش بسزایی داشته است.

مدیرعامل پتروشیمی دهدشت همچنین به لزوم تعامل سازنده بین مسئولان اجرایی و سیاسیون اشاره کرد و گفت: اگر من نتوانم با یک سیاسی ارتباط برقرار کنم، آنجایی که نیاز دارم یک یک سیاسی مجوزهای من را بگیرد، خب آن هم شاید تعامل با من نکند.

وی تأکید کرد : با وجود درخواست‌های حمایتی از سوی مسئولان، هیچ درخواست غیرقانونی مطرح نشده است.

شکری با اشاره به اینکه در حال حاضر تعداد نیروهای مشغول به کار در پروژه به ۵۵۰ نفر رسیده است، این رقم را نویدبخش ایجاد امید در منطقه دانست و ابراز امیدواری کرد که با بهره‌برداری از پروژه، این تعداد به ۱۵۰۰ نفر نیز برسد. با این حال، وی به لزوم ایجاد فرهنگ صنعتی در منطقه اشاره کرد و گفت : با رسیدن پروژه به مرحله بهره‌برداری، نوع نیروهای مورد نیاز تغییر خواهد کرد و ممکن است نیاز به نیروهای راننده و خدماتی افزایش یابد، در حالی که نیاز به برخی تخصص‌های فنی کاهش پیدا کند.

مدیر عامل پتروشیمی دهدشت گفت :فرآیند جذب نیرو در پتروشیمی دهدشت، بر اساس استانداردهای تعریف شده توسط هلدینگ خلیج فارس و با در نظر گرفتن اطلاعات فنی پروژه، از طریق آزمون برگزار می‌شود.

شکری افزود : در این فرآیند، پس از طراحی و برگزاری آزمون توسط کارشناسان، افراد قبول شده به شرکت معرفی می‌شوند. تعیین تعداد مهندسان شیمی، مکانیک و سایر تخصص‌ها بر اساس نیاز شرکت صورت می‌گیرد و شرایط سنی، مدرک تحصیلی و بومی بودن نیز در تصمیم‌گیری نهایی لحاظ می‌گردد.

مدیرعامل شرکت با اشاره به اینکه در هر جای کشور، تأثیرگذاری سیاسیون در جذب نیروها امری اجتناب‌ناپذیر است، به نقش پررنگ فرماندار سابق شهرستان، نماینده کهگیلویه در پیگیری مسائل پروژه اشاره کرد.

وی اذعان داشت : در طول هفت ماه گذشته، بیش از ۲۰ جلسه با آقای شریعتمداری، مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس، برگزار شده که بخشی از آن به پیگیری مسائل پتروشیمی دهدشت و تلاش برای راه‌اندازی پتروشیمی دوم اختصاص داشته است.

وی ادامه داد : این حمایت‌ها، به ویژه در زمینه تأمین خوراک و مشخص شدن وضعیت آب مورد نیاز، نقش بسزایی در پیشبرد پروژه داشته است.

شکری همچنین از هماهنگی‌های صورت گرفته توسط نماینده مردم کهگیلویه در مجلس شورای اسلامی برای جلسه آتی با بانک رفاه خبر داد و گفت : این پیگیری‌ها، دسترسی به جلسات بانکی را برای مدیران پروژه تسهیل کرده است.

وی با بیان اینکه نماینده شهرستان همواره در کنار پروژه بوده و با بانک‌های پارسیان، ملت و رفاه همکاری داشته است، از پیگیری‌های مستمر مسئولان دفتر تهران و شهرستان این بانک‌ها قدردانی کرد.

همچنین، اشاره شد که جلسات مهمی با معاون وزیر نفت برای تسریع در تعیین پیمانکار خط انتقال اتیلن برگزار شده است، چرا که تسریع در این امر، به معنای پیشرفت بیشتر پروژه و افزایش حمایت مسئولان کشوری و استانی است.

مدیرعامل پتروشیمی دهدشت با بیان اینکه در اسفند سال گذشته، هیئت مدیره خلیج فارس، اولویت طرح‌ها را به این پروژه اختصاص داده است، به نابسامانی‌های احتمالی در شرکت‌ها اشاره کرد اما در عین حال، وزن حمایت‌های مسئولان استان، از جمله فرماندار، امام جمعه، شورای تأمین، نماینده و استاندار را در پیشبرد طرح بسیار مؤثر دانست.

وی حتی در خصوص تمدید کارت بازرگانی و اخذ مجوزها، همدلی و همکاری مسئولان استان را در سطح بالاتری نسبت به تجربیات گذشته در خوزستان توصیف کرد.

در خصوص جذب نیرو، شکری به فرآیند مصاحبه و آزمون اشاره کرد و گفت : حتی در صورت وجود اختلاف نظر بین نیروهای بومی شهرستان، در نهایت اولویت با بومی‌گزینی است.

وی اضافه کرد : این موضوع نشان‌دهنده تأکید بر شایستگی در کنار بومی‌گزینی است تا از جذب نیروهای فاقد تخصص جلوگیری شود.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghsarmaye.ir/?p=54318

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

بایگانی