افزونه جلالی را نصب کنید. 20 جماد أول 1447 Monday, 10 November , 2025

اخبار داغ

هوش مصنوعی چگونه نقش بیمه را از جبران به پیشگیری تبدیل می‌کند؟ رشد پایدار و بهبود مستمر در عملکرد بیمه دی؛ تداوم روند سودآور با کنترل خسارت حرکت هوشمند بیمه دی در مسیر نوآوری، تحول دیجیتال و توسعه پایدار بیمه دی پشتیبان جامعه در عصر تهدیدات نوین رشد ۵۳ درصدی ضمانتنامه‌های صادره و اعتبارات گشایش یافته در بانک اقتصادنوین آرامش و آسایش برای مدیران و ساکنان ساختمان با اپلیکیشن شایار بانک سپه قهرمان بیست‌ودومین المپیاد ورزشی شبکه بانکی کشور شد بیمه همگانی سلامت یکی از دستاوردهای بزرگ کشور است برگزاری آزمون استخدامی مؤسسه اعتباری ملل در نیمه نخست آذرماه رکورد بیمه‌ دی با رشد فروش ۹۵ درصدی بیمه دی با محصول «زندگی بهادار» رکورد ۱۲۶ درصد رشد ثبت کرد بیمه دی و تحولی راهبردی در حمل‌ونقل با توسعه پوشش‌ها امنیت تجارت در مسیرهای داخلی و بین‌المللی با بیمه‌‌نامه‌های حمل‌ونقل دی بیمه دی همچنان در جایگاه برتر میان شرکت‌های خصوصی رشد فروش بیمه دی متفاوت تر از رقبا رشد ۷۴ درصدی ارزش بازار بانک اقتصادنوین خیرین بانک صادرات ایران ۱۲ زندانی را به آغوش خانواده بازگرداندند نیازمند تقویت پیشگیری و تحول دیجیتال در نظام بیمه‌ای هستیم زرندی مقدم ‌در آخرین مجمع منطقه‌ای بانک اقتصادنوین سکوی نوین سرمایه‌گذاری آنلاین گروه خدمات بازار سرمایه پاسارگاد سند راهبردی چشم‌انداز و مسیر ارتقای جایگاه بیمه ملت در صنعت بیمه کشور را مشخص می‌کند

0

تجلی همبستگی، فداکاری و خدمات مخلصانه به مردم

  • کد خبر : 55922
  • 10 مهر 1404 - 15:47
تجلی همبستگی، فداکاری و خدمات مخلصانه به مردم
در سالروز ولادت باسعادت امام حسن عسکری(ع)، مراسمی به مناسبت سی و هشتمین سالروز تأسیس موسسه اعتباری ملل، با حضور مدیرعامل، معاونان، اعضای هیأت مدیره، مدیران عامل شرکت‌های تابعه، مدیران، رؤسای ادارات و جمعی از همکاران گرامی، برگزار شد.

به گزارش سرویس بانک و بیمه افق سرمایه؛ این مراسم که با بیانات جوادی همراه بود، ایشان به بیان حدیثی از امام حسن عسکری(ع) اشاره کردند و گفتند: امام عسکری(ع) می‌فرمایند: دو خصیصه در انسان است که او را بزرگ می‌کند. یکی ایمان به خداوند، که انسان را به سوی عزت و سعادت می‌برد و نباید به هیچ‌کس جز خداوند تکیه کند. دیگری اینکه انسان باید برای همنوعان خود قدم مثبت بردارد، چون در خدمت به مردم، خیر و برکت برای جامعه فراهم می‌آید. این حدیث، تأکید بر اهمیت ایمان و همدلی در جامعه است و به ما یادآوری می‌کند که جایگاه هر فرد و سازمانی زمانی ارزشمند است که در خدمت به مردم و جامعه باشد.

جوادی سپس به ۳۸ سال تلاش مستمر و پرافتخار موسسه اشاره کردند و افزودند: موفقیت‌های امروز موسسه نتیجه تلاش‌های بی‌وقفه، همدلی و هم‌افزایی تمامی همکاران در سطوح مختلف است. همکاران موسسه در سراسر کشور با عملکرد حرفه‌ای خود، نه تنها در تحقق اهداف موسسه، بلکه در راستای خدمت‌رسانی به مردم و ایجاد اعتماد در صنعت مالی کشور نقش بسیار مؤثری ایفا کرده‌اند.

ایشان همچنین تأکید کردند: ایفای نقش مؤثر و همبستگی بی‌نظیر همکاران، در این مسیر، شایسته‌ترین تقدیر است.

مدیرعامل موسسه اعتباری ملل در ادامه سخنان خود به ۱۲ روز مقاومت و ایستادگی همکاران در صف و ستاد در دوران جنگی اشاره کردند و تأکید نمودند که این ایام در تاریخ موسسه به‌عنوان نقطه‌عطفی از همبستگی و فداکاری به ثبت خواهد رسید. حضور فعال و فداکاری همکاران در شرایط دشوار، نه تنها موسسه را در مسیر رشد و پایداری نگه داشت، بلکه نشان‌دهنده قدرت و اراده تمامی اعضای موسسه در برابر چالش‌ها بود.

جوادی در ادامه گفتند: قدردانی از همکاران عزیز، کمترین کاری است که می‌توانیم انجام دهیم. با هم، می‌توانیم گام‌های بلندتری در مسیر موفقیت‌های آینده برداریم.

ایشان همچنین به وضعیت کنونی کشور و چالش‌های پیش‌رو اشاره کردند و گفتند: کشور ما در شرایط حساس قرار دارد. دشمنان این مرز و بوم تصمیم گرفته‌اند که کشور را نابود کنند. اما ما مسئولیم و باید با تمام توان در این میدان حضور داشته باشیم. ستیز ما، ستیز با اسلحه نیست؛ بلکه ستیز ما در مسیر خدمت به مردم، خودکفایی و توسعه اقتصادی، تحت رهبری داهیانه مقام معظم رهبری است.

جوادی همچنین از بازدیدهای اخیر خود از شعب موسسه در روزهای دفاع ۱۲ روزه یاد کردند و گفتند: در آن روزها، وقتی شجاعت و حس امید را در همکاران شعب می‌دیدم، احساس حقارت می‌کردم. چرا که در زیر بمباران و فشار دشمن، همچنان در حال خدمت به مردم و کشور بودند. درود و شادباش به تمامی همکاران گران‌قدر نظام بانکی، شما نور چشم و قلب ما هستید.

در بخش دیگری از مراسم، آقای جوادی مدیرعامل موسسه، با معرفی آقای دکتر مهری به عنوان مشاور ارشد موسسه، گفتند: آقای دکتر مهری با تجربه و دیدگاه‌های عالی خود در صنعت مالی، نقش بسیار مهمی در توسعه و پیشبرد اهداف موسسه ایفا خواهند کرد. حضور ایشان در تیم موسسه، نویدبخش روزهای روشن‌تری خواهد بود.

بر اساس این گزارش، مراسم مفرح و شاد موسسه اعتباری ملل در سی و هشتمین سالگرد تأسیس، با اهدای جوایز به ۳۸ همکار و خانواده‌های محترم آنان برگزار شد. این افراد که پاسخ‌های خلاقانه و تأثیرگذاری به مسابقه داده بودند، جوایز خود را دریافت کردند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://ofoghsarmaye.ir/?p=55922

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.